Hepsiburada kulaklık iadesi alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada kulaklık iadesi alıyor mu?
  2. Dolap para iadesi ne zaman yatar?
  3. Açılmış kulaklık iade edilir mi?
  4. Kulakiçi kulaklık iade edilir mi?
  5. Dolap siparişi iptal edersem ne olur?
  6. Dolap iade ücretini kim öder?

Hepsiburada kulaklık iadesi alıyor mu?

Kulak içi yani kulağının içerisine soktuğun bir ürünü keyfi olarak iade edemeyebilirsin. ... Ancak kulak üstü kulaklıkta bahane edilebilecek bir durum yok. Tek şart; kutu ve içeriğini eksiksiz, ilk günkü hali ve şekli ile teslim etmek.

Dolap para iadesi ne zaman yatar?

İade süreci tamamlanması ile siparişinde kullanmış olduğun kredi kartına ücretin iade edilme süresi bankanın işlem sürelerine bağlı 1-2 iş günü, eğer siparişlerinde kullanmış olduğun banka hesap kartı ise bankanın işlem sürelerine bağlı 7-10 iş günü arasında olabilir.

Açılmış kulaklık iade edilir mi?

Tüketici hukukunda sıkça karşılaşılan uyuşmazlıklardan birisi ambalajı açılmış ürünün iade edilmesi hususudur. ... Tüketici, kural olarak herhangi bir gerekçe göstermek zorunda kalmadan ve herhangi bir şekilde ceza ödemeksizin sözleşmeden cayabilir. Buna cayma hakkı denmektedir ve on dört içinde kullanılması gerekir.

Kulakiçi kulaklık iade edilir mi?

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış ...

Dolap siparişi iptal edersem ne olur?

İptal talebi geldiğini bildirimlerinden veya Sipariş Detay sayfandan öğrenebilir, yanıt verebilirsin. Alıcının iptal talebini onayladığın anda ürünün yeniden satışa çıkacaktır.

Dolap iade ücretini kim öder?

İade kargo ücreti satıcıya aittir. Kampanyamız iade ürünleri kapsamamaktadır. Sahte ürün kontrolü için yaptığım gönderimlerin ücreti kim tarafından karşılanır? Sahte ürün kontrolü için yapılan gönderilerin kargosu Dolap tarafından karşılanır.