Chivas Regal 18 yıllık ne kadar?

İçindekiler:

  1. Chivas Regal 18 yıllık ne kadar?
  2. Chivas 18 nasıl içilir?
  3. Chivas Regal 12 içimi nasıl?
  4. Chivas Scotch mu?
  5. 18 yıllık Chivas nasıl?
  6. Chivas Regal viski neden yapılır?

Chivas Regal 18 yıllık ne kadar?

Chivas Regal Viski Fiyatları
70 lik Chivas Regal (13 Yıl)330 TL
50 lik Chivas Regal (18 Yıl)395 TL
70 lik Chivas Regal (18 Yıl)535 TL
100 lük Chivas Regal (18 Yıl)2.500 TL
12 satır daha

Chivas 18 nasıl içilir?

Viski Su İle İçilebilir Özellikle alkol oranı yüksek olan viski çeşitlerini su ile seyreltmek içiminin son derece kolaylaştıracaktır. Viskiyi su ile seyrelterek içmek aynı zamanda tadından eksilme olmadan kolayca içmenizi sağlayacaktır.

Chivas Regal 12 içimi nasıl?

Chivas Regal 12 (İskoç Harman, 40% abv) Damak: Oldukça yumuşak ve tatlı karakterde. Vanilya, karamel, bal ve hafif narenciye aromalarına kuruyemiş, tahıl ve baharat eşlik ediyor. Kremamsı ve fazlasıyla kolay içimli. Bitiş: Karamelin baskın olduğu tatlı, hafif sıcak ve kısa bir bitiş.

Chivas Scotch mu?

Robbie Williams, Beyonce gibi yıldızların konserlerine, Cannes Film Festivali'ne ana sponsor olması nedeniyle Chivas Regal markası dünyada da oldukça tanınıyor ve şu anda Johnnie Walker ve Ballantine's ın ardından dünyanın en çok satan 3. ... İskoç harman viskisi.

18 yıllık Chivas nasıl?

Chivas Regal 18 Gold Signature (İskoç Harman, 40% abv) Damak: Oldukça yumuşak, kremamsı ve ipeksi bir dokusu var. Çikolata, esmer şeker, vanilya aromalarına ek olarak meşe ve tarçın. Meyvemsi, baharatlı ve çok hafif de isli… Bitiş: Uzun, sıcak ve tatlı.

Chivas Regal viski neden yapılır?

Chivas Regal içindekiler başında buğday, çavdar, mısır gelmektedir. Bu ürünler damıtılarak ya da meşe fıçılarında dinlendirilerek olgunlaştırılır. Chivas Regal bilinen en iyi viski markaları arasında yer alır. Viskiyi sek olarak, sulu ya da buzlu tüketebilirsiniz.