Uşak doğuda mıdır?

İçindekiler:

  1. Uşak doğuda mıdır?
  2. Uşak'ta yangın nerede?
  3. Uşak yangını söndü mü?
  4. Uşak yangın kontrol altına alındı mı?

Uşak doğuda mıdır?

Coğrafi Yapısı Uşak Belediyesi Coğrafi Yapısı Kuzeyde Kütahya, doğuda Afyon, güneyde Denizli ve batıda Manisa illeri bulunmaktadır. 5 341 km 2alana sahip olan Uşak yüzölçümü itibariyle iller sıralamasında plaka numarası gibi 64. sıradadır.

Uşak'ta yangın nerede?

Uşak merkeze bağlı Kale Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın havadan ve karadan müdahale ile büyümeden söndürüldü. soğutma çalışmaları sürdürülen yangında yaklaşık 1 hektarlık alan zarar gördü. İl merkezine bağlı Kale Mahallesinde bulunan ormanlık alanda, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Uşak yangını söndü mü?

4 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı Ekipler, yanan alanın yakınındaki bölgede bulunan evlerin tedbir amaçlı boşaltılması için çalışma başlattı. Bölgedeki bir eve sıçrayan yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Uşak yangın kontrol altına alındı mı?

Yangına Uşak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 5 arazöz, 2 su ikmal aracı, 8 ilk müdahale aracı ile 4 iş makinesi, Uşak Belediyesi İtfaiyesine ait 5 yangın söndürme aracı, 2 su ikmal aracı ve Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA müdahale etti. ... Yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.