Vodafone Faturalı hatlara kredi veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Vodafone Faturalı hatlara kredi veriyor mu?
  2. Vodafone Cep Nakit Kart nedir?
  3. Vodafone faturalı hatta kredi nasıl oluyor?
  4. Faturalı hatta kredi nedir?

Vodafone Faturalı hatlara kredi veriyor mu?

Vodafone kredi, düzenli ödeme yapan 6 ay ve üzeri vodafone faturalı hat kullanıcılarına faturaya kredi imkanı. Vodafone faturalı hattı bulunan her bireysel müşteri bankaya gitmeden Vodafone kredi çekebilmektedir. ... Vodafone fatura üzerine kredi düşünen kişilerin herhangi bir evrak getirmesine gerek yoktur.

Vodafone Cep Nakit Kart nedir?

1 Kasım da hizmete giren Vodafone Cep Nakit Kart para gönderme gibi işlemleri çok daha kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan bir hizmet. Bu hizmet sayesinde istediğini cep telefonu numarasına istediğiniz zaman kolay bir şekilde para gönderebiliyorsunuz. Visa logosu bulunan yerlerden alışveriş yapabiliyorsunuz.

Vodafone faturalı hatta kredi nasıl oluyor?

Faturanızı düzenli ve eksiksiz olarak ödemeniz durumunda Vodafone faturalı hatta kredi çekebilirsiniz. Bu sistemde kredi ödemelerinizi faturanız üzerinden yaparsınız. Operatörünüze taahhüt vererek istediğiniz telefonu alabilir ve aracı firmamız sayesinde anında bozdurumunu sağlayabilirsiniz.

Faturalı hatta kredi nedir?

Faturalı hatta kredi demek, faturalı bir Turkcell, Vodafone, Avea (Türk Telekom) hattınız varsa bunun üzerine cihaz alıp aldığınız cihazı geri satmanız anlamına gelir. Bu durumda faturanızın üzerine telefonunuzu nakite çevirerek kredi almış olursunuz.