Bicana şurup nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bicana şurup nedir ne işe yarar?
  2. Zaditen şurup ne işe yarar?
  3. Bricanyl kaç yaş için kullanılır?
  4. Zaditen nedir Nerede kullanilir?

Bicana şurup nedir ne işe yarar?

Bricanyl (terbütalin), solunum yollarını genişleterek nefes almayı kolaylaştıran bir ilaçtır. Astım, KOAH, bronşit ve amfizem gibi solunum yolu hastalıklarının neden olduğu hırıltı, nefes darlığı ve göğüs sıkışması gibi semptomların tedavisinde kullanılır.

Zaditen şurup ne işe yarar?

Her bir ölçek (5 ml) şurup, 1 mg ketotifene eşdeğer bazda 1.375 mg ketotifen hidrojen fumarat içerir. ZADİTEN, çocuk emniyet kapaklı 100 ml'lik cam şişede takdim edilmektedir. ZADİTEN, Alerjik rinit [alerjik nezle] ve konjonktivit [göz iltihabı] gibi alerjik durumların semptomatik tedavisinde kullanılır.

Bricanyl kaç yaş için kullanılır?

Çocuklarda doz, vücut ağırlığına bağlıdır. Doktor reçetesine uyunuz. BRICANYL® 6 yaş altında kullanılmamalıdır. Eğer BRICANYL® 'in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz.

Zaditen nedir Nerede kullanilir?

ZADITEN alerji için kullanılan ilaçlar grubuna dahildir, alerji nedeniyle gözlerde meydana gelen kaşıntı ve kızarıklığın tedavisinde kullanılır. Eğer: Ketotifen veya ZADITEN'in bileşiminde bulunan yardımcı maddelerden herhangi birine karşı (yardımcı maddeler listesine bakınız) alerjiniz varsa kullanmayınız.