Taksim İstanbul Havalimanı Havaist kaç saat?

İçindekiler:

  1. Taksim İstanbul Havalimanı Havaist kaç saat?
  2. Istanbul yeni havalimanı Taksim nasıl gidilir?
  3. Havaist Taksim kaç para?
  4. Taksim Havaalanı kaç dakika?
  5. Havaist fiyatları ne kadar?
  6. Istanbul Beyoğlu hangi havaalanına yakın?

Taksim İstanbul Havalimanı Havaist kaç saat?

- Taksim ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi/sefer süresi 90 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Istanbul yeni havalimanı Taksim nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı'ndan Taksim'e gitmek için en kolay ve hızlı yol HAVAİST otobüsleri. İstanbul Havalimanı'ndan kalkan HAVAİST otobüslerine binerek direk olarak Taksim Meydanı'na gidebilirsiniz.

Havaist Taksim kaç para?

Havaist Otobüsleri Taksim – İstanbul Yeni Havalimanı arası Bilet fiyatı : 35.00 TL'dir.

Taksim Havaalanı kaç dakika?

İstanbul Yeni HavalimanıTaksim arası Havaist Havaalanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 90 dakikadır. (Bu süre Hava durumuna ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir.)

Havaist fiyatları ne kadar?

İstanbul Havalimanı ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Havaist en çok kullanılan ulaşım yöntemidir. 19 ayrı merkez ve 51 ara duraktan seferler düzenleyen Havaist, duraklarına göre ücret değişikliği göstermektedir. Son yayınlanan Havaist ücret tarifesine göre en düşük miktar 21 lira iken en yükseği ise 32 TL'dir.

Istanbul Beyoğlu hangi havaalanına yakın?

İstanbul Havalimanı Beyoğlu'na yaklaşık 45-50 km mesafede. “Beyoğlu İstanbul Havalimanı taksi ücreti ne kadar?” Beyoğlu'ndan İstanbul 3. Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz İstanbul havalimanı taksi ücreti yaklaşık 120-130 lira civarında tutar.