Yeni Bodrum Otogarı nerede?

İçindekiler:

  1. Yeni Bodrum Otogarı nerede?
  2. Bodrum Yeni otogar açıldı mi?
  3. Bodrum Otogar hangi semtte?
  4. Bodrum Yeni otogardan Akyarlara nasıl gidilir?
  5. Bodrum otogardan Turgutreise nasıl gidilir?
  6. Bodrum Terminali ne zaman açılacak?
  7. Bodrum Otogar tasindi mi?
  8. Muğla Otogar hangi ilçede?
  9. Bodrum Fethiye Nasıl Gidilir?
  10. Akyaka Muğla Otogar arası kaç km?

Yeni Bodrum Otogarı nerede?

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum'un Torba Mahallesi'nde inşa edilen yeni otobüs terminali 24 Haziran 2021 tarihinde hizmete girdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum'un Torba Mahallesi'nde inşa edilen yeni otobüs terminali 24 Haziran 2021 tarihinde hizmete girdi.

Bodrum Yeni otogar açıldı mi?

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum'un Torba Mahallesi'nde 31 dönüm arazı üzerine inşa edilen yeni otogar hizmete girdi. Bodrum Torba kavşağında metrekare arsa üzerinde yapımı tamamlanan otogar 74 milyon liraya mal oldu. ...

Bodrum Otogar hangi semtte?

Otogar 37.037636 enlem ve 27.433969 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Çarşı Mh. ve Bodrum ilçesine bağlıdır.

Bodrum Yeni otogardan Akyarlara nasıl gidilir?

HAVAŞ ya da MUTTAŞ servisleriyle Bodrum Otogarı'na gittikten sonra otogarda bulunan Akyarlar dolmuşlarını kullanarak ulaşabilirsiniz. Taksi, araç kiralama ve özel transfer aracı gibi seçenekler de alternatifler arasındadır. Akyarlar, Ankara'ya 733 km uzaklıktadır. Ulaşım, yaklaşık 10 saat 50 dakika sürer.

Bodrum otogardan Turgutreise nasıl gidilir?

Yaz aylarında Bodrum-Turgutreis arasında 24 saat dolmuş seferleri yapılıyor. Şehirlerarası otobüslerle Bodrum Otogarı'na geldikten sonra Turgutreis dolmuşlarını kullanarak bu nefis tatil beldesine ulaşabilirsiniz.

Bodrum Terminali ne zaman açılacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'da 30.759 m² arsa üzerinde, arsa bedeli 24 Milyon 600 Bin TL, otogar ihalesi 45 Milyon 548 Bin TL ve 4 Milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 Milyon TL yatırımla otogar yaptı. Bodrum ilçemizin modern ve yeni otogarı 25 Haziran 2021 cuma günü hizmet vermeye başladı.

Bodrum Otogar tasindi mi?

1986 dan beri şehir merkezinde bulunan Bodrum Otogarı, artık Torba kavşağındaki yeni yerine taşındı. ... Bodrum ilçemizin modern ve yeni otogarı 25 Haziran 2021 cuma günü hizmet vermeye başladı. Bu sayede şehirlerarası otobüs trafiği şehir merkezinden uzak kalmış ve şehir trafiği rahatlamış olacaktır.

Muğla Otogar hangi ilçede?

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de Adliye-Hastane-Otogar otobüs hattını kullanarak ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Muğla'nın diğer ilçeleri olan Bodrum, Dalaman, Datça, Milas, Ortaca, Ula ve Yatağan'ın kendilerine ait otogarları bulunmaktadır.

Bodrum Fethiye Nasıl Gidilir?

Fethiye Seyahat Bodrum - Fethiye arasında otobüs ile ulaşım imkanı sağlamaktadır. Fethiye'den kalkan araçlar Milas - Muğla - Köyceğiz - Dalaman güzergahını takip ederek Fethiye'ye varmaktadır. 232 km'den oluşan bu yolculuk ortalama 4 - 5 saat sürmektedir.

Akyaka Muğla Otogar arası kaç km?

Muğla Akyaka-Gökova arası mesafe 30 kilometre ve yaklaşık 35 dakika sürmektedir.