Hepsiburada papara ile ödeme var mı?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada papara ile ödeme var mı?
  2. Papara hangi magazalar var?
  3. Lite Card kaç TL?
  4. Papara kartı kaç para?
  5. Papara kredi çekilir mı?
  6. CarrefourSA papara kaç TL?
  7. Cashback ile anında nakit kazan nedir?
  8. Papara Cashback ne zaman yatar?
  9. CarrefourSA papara kart satılıyor mu?

Hepsiburada papara ile ödeme var mı?

Papara ile öde seçeneğide yok.

Papara hangi magazalar var?

Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor.

Lite Card kaç TL?

Papara Lite Card'ı 5 TL ödeyerek satın aldıktan sonra Papara hesabına giriş yapıp kartını aktif hale getirdiğinde, kart ücreti hesabına iade edilir. Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır. Aylık kart ücreti alınmaz. Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz.

Papara kartı kaç para?

Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz. TS Papara Card'ını 10 TL ödeyerek satın alabilirsin. Aylık kart ücreti alınmaz.

Papara kredi çekilir mı?

Düzenli harçlık tanımlamak için hem Papara hesabındaki bakiyeyi hem de Papara hesabına eklediğin kredi/banka kartlarını kullanabilirsin.

CarrefourSA papara kaç TL?

Papara Lite Card, CarrefourSA'lardan 5 TL karşılığında satın alınabilecek. Kullanıcılar kartını aktif ettiğinde ödedikleri tutar hesaplarına nakit olarak iade edilecek.

Cashback ile anında nakit kazan nedir?

Cashback, Papara'nın 8.9 milyondan fazla kullanıcısına sunduğu, harcamalarda anında nakit kazandıran bir programdır. Sabit markalarla sabit oranlarda yapılan anlaşmalar sayesinde ışık hızında nakit kazanma fırsatı sunar. Kazanılan tutar anında Papara hesabına geçer.

Papara Cashback ne zaman yatar?

Kartıma %10 Nakit Param Ne Zaman Yatar? Papara Card Cashback ile yapacağınız alışverişlerden kazanacağınız %10 nakit paranın iadesi, 1-12 saat arasında Papara Card tarafından kartınıza yatırılır.

CarrefourSA papara kart satılıyor mu?

Kullanıcıların limitini kendi belirlediği kontrollü ve gerçekçi bir para yönetimi sağlayan Papara Lite Card'ın satıldığı noktalara, şimdi Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA da eklendi. Papara Lite Card, CarrefourSA'lardan 5 TL karşılığında satın alınabilecek.