Çukur dizisinin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Çukur dizisinin sahibi kim?
  2. Uğur Yıldıran yönetmen mi?
  3. Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran kardeş mi?
  4. Uğur Yıldıran dövüş mü?
  5. Uğur Yıldıran Mustafa Yıldıran kimdir?
  6. Uğur Yıldıran hangi sporu yaptı?

Çukur dizisinin sahibi kim?

Çukur (dizi)
Çukur
Bölüm sayısı131 (bölümleri listesi)
Yapım
YapımcıKerem Çatay (4 sezon) Pelin Diştaş (1-2. sezon)
Mekânİstanbul
25 satır daha

Uğur Yıldıran yönetmen mi?

Çukur dizisinde canlandırdığı 'Kemal' karakteriyle tanıdığımız Uğur Yıldıran aynı zamanda dizinin aksiyon sahnelerinin yönetmenliğini de yapıyor.

Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran kardeş mi?

Son dönemin reyting rekortmeni iki dizisi Çukur ve Söz, iki kardeşi kadrosunda bulunduruyor. Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde, bu sezon ise Çukur'da rol alan Uğur Yıldıran ile, iki sezondur Söz dizisinde Hafız rolünü oynayan Mustafa Yıldıran'ın kardeş oldukları ortaya çıktı.

Uğur Yıldıran dövüş mü?

UĞUR YILDIRAN GEÇMİŞTE DÖVÜŞ EĞİTİMİ ALMIŞ Yapımcıların bu kararı almasındaki büyük etken ölmüş bir karakteri farklı bir karakterle olsa da yeniden diziye almamak. İzleyicilerin nefesini kesen dövüş sahnelerindeki başarısı çok konuşulan Uğur Yıldıran geçmişinde dövüş eğitimi almış olan bir isim.

Uğur Yıldıran Mustafa Yıldıran kimdir?

Aslen Acıpayam'ın Çamköy mahallesinden olan iki kardeşten Uğur Yıldıran, profesyonel bir dansçı ve Ay Yapım projelerinin aksiyon yönetmeni. Gazi Üniversitesi Spor Yöneticiliği mezunu olan Yıldıran, 2 sezondur kardeşi Mustafa Yıldıran ile reytinglerde birbirlerine rakip oluyorlar.

Uğur Yıldıran hangi sporu yaptı?

Dizide daha önce Kemal karakterini canlandıran Uğur Yıldıran'ın maskeli dövüşçü olarak sevilen yapıma geri döndüğü ortaya çıktı.