Apranax Fort adet için kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Apranax Fort adet için kullanılır mı?
  2. Apranax fort ne işe yarar adet?
  3. Apranax fort 550 mg kaç yaş?
  4. Apranax fort ne demek?

Apranax Fort adet için kullanılır mı?

Adet sancısının tedavisinde ilk başvurulacak ilaçlar ağrı kesicilerdir. Her ağrı kesicinin etkili olmaması önemlidir. Özellikle prostaglandin sentetaz inhibitörleri (örneğin apranax , cataflam, tilcotil, aspirin, surgam, etol, vs. gibi ilaçlar ) hastaların % 80 inde etkilidir .

Apranax fort ne işe yarar adet?

Apranax travma sonrası ya da farklı nedenlerle eklemlerde ve kaslarda oluşan ağrı, hassasiyet, ödem, eklem tutukluğu ve iltihabın tedavisinde reçete edilen bir ilaçtır. Diş ağrısı ve baş ağrısı gibi hafifi ve orta dereceli ağrılarda, cerrahi sonrası iyileşme süreci ağrılarında ve ateş düşürücü olarak da kullanılabilir.

Apranax fort 550 mg kaç yaş?

Çocuklarda kullanımı: APRANAX FORT 16 yaşından küçük çocuklarda kullanılması tavsiye edilmez. Ancak sadece, eklem iltihabı olan 5 yaşından büyük çocuklarda 10 mg/kg/gün dozda 12 saat ara ile kullanılmalıdır.

Apranax fort ne demek?

APRANAX FORT, mavi film kaplı oval tabletlerden oluşan 10 ve 20 tabletlik blister ambalajlarda sunulur. Osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilit belirti ve bulgularının tedavisi ile akut gut artriti, akut kas iskelet sistemi ağrıları, postoperatif ağrı ve dismenore tedavisinde endikedir.