Replika telefon ne demek?

İçindekiler:

  1. Replika telefon ne demek?
  2. Replika saat ne demek?
  3. Cakma saatlere ne denir?
  4. Çakma saatlere ne denir?
  5. Kacak telefon bozulursa ne olur?
  6. Replika telefon satmak suç mu?

Replika telefon ne demek?

Replika ürün ya da başka bir deyişle çakma ürün, pahalı ürünlerin daha ucuz ve kalitesiz malzemelerle imal edilen benzer ya da orijinalinin kopyası olan ürünlere denir. Replika ürünlerde amaç kalite değil benzerlik olduğu çok uzun ömürlü değillerdir.

Replika saat ne demek?

Replika saat, herhangi bir markanın neredeyse tıpa tıp aynı şekilde üretilmiş sahte saatlerdir. Bu replika saatler bazen o kadar iyi bir şekilde tasarlanır ve yapılır ki neredeyse orijinalinden ayırmak imkansız hale gelir.

Cakma saatlere ne denir?

Replika saat, herhangi bir markanın neredeyse tıpa tıp aynı şekilde üretilmiş sahte saatlerdir.

Çakma saatlere ne denir?

Son yıllarda hayatımıza giren ve oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanılan kelimelerden biri de replika kelimesidir. ... Bu kelimeyi daha çok saat sektöründe duymaktayız. Başta Çin olmak üzere birçok Asya ülkesinde üretimi yapılan replika saatlerin mekanizmaları Japonya'dan temin edilmektedir.

Kacak telefon bozulursa ne olur?

Kaçak telefon aldığınızda kayıt işlemi yapılmadığından sadece 4 ay telefon şebeke veriyor. ... Bu sorunu çözmek için de cüzi bir miktar para ödeyerek telefona imei attırabilirsiniz. (imei atmak/ attırmak yasal değildir. )

Replika telefon satmak suç mu?

1 cevap. Replika uretimi yasal degildir. Alıntidir; Replika ürünlerin imalatı, yapımı ve satışı 556 sayılı KHK kapsamında marka hakkına tecavüz sayılan fiillerdendir.