Konya Ereğli kaç ilden büyük?

İçindekiler:

  1. Konya Ereğli kaç ilden büyük?
  2. Konya Ereğli nöbetçi eczane hangisi?
  3. Konya Ereğli'de kaç mahalle var?
  4. Konya Ereğli il olur mu?
  5. Konya Ereğli nereye bağlı?
  6. Zonguldak il mi ilçe mi?
  7. Ereğli hangi illerde var?
  8. Kdz Ereğli li halkının nereden geldiği?
  9. Kdz Ereğli nüfusu ne kadar?
  10. Ereğli ye nasıl gidebilirim?
  11. Tekirdağ Marmara Ereğlisi nasıl gidilir?
  12. Zonguldak nasıl gidilir?
  13. Zonguldak Ereğli merkeze ne kadar uzaklıkta?
  14. Karadeniz Ereğli Safranbolu arası kaç km?
  15. Karadeniz Ereğli Amasra arası kaç km?
  16. Ankara Amasra arası kaç kilometredir?
  17. Kızılcahamam Amasra arası kaç kilometre?
  18. Ankara Amasra kac saat sürer?

Konya Ereğli kaç ilden büyük?

Türkiye'nin en büyük illerinden olan Konya'nın, merkez ilçeleri dışındaki 28 ilçesinden en büyüğü olan Ereğli, Konya merkeze en uzak ancak en büyük ilçesi. 2018 yılı verilerine göre 145 bin 389 kişilik nüfusu ile adeta bir il görünümünde olan Ereğli Türkiye'de nüfusu itibari ile 4 ili geride bıraktı.

Konya Ereğli nöbetçi eczane hangisi?

Ereğli Konya Nöbetçi Eczaneleri

  • Ihlamur Eczanesi Ereğli. Cahı Mahallesi Şehit Murat Akutay Caddesi Dursun Cömert Apartmanı No:65a.
  • Lokman Hekim Eczanesi Ereğli. Hacı Mustafa Mahallesi Zümrüt Sokak No:20a.

Konya Ereğli'de kaç mahalle var?

EREĞLİ MAHALLELERİ VE KÖYLERİ, KONYA
İLÇE ADIEREĞLİ MAHALLE SAYISIEREĞLİ KÖY SAYISI
EREĞLİ870

Konya Ereğli il olur mu?

Ereğli, Konya ilinin güneydoğusunda yer alan, Aksaray, Niğde, Karaman ve Mersin'e sınırı olan ve Konya'ya 147 km uzaklıkta bulunan ilçe.

Konya Ereğli nereye bağlı?

Konya - Ereğli, Türkiye'nin İç Anadolu bölgesinde bulunan Konya ilinin yaklaşık 139.

Zonguldak il mi ilçe mi?

Zonguldak (il merkezi) Alaplı Çaycuma. Devrek.

Ereğli hangi illerde var?

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesi: Karadeniz Ereğli, Zonguldak il sınırları içinde bulunan bir ilçedir. Türkiye'nin kuzeyinde, Batı Karadeniz Bölgesi'nde yer almaktadır. Yüzölçümü 782 km²dir. İlçeye bağlı 5 belde (Gülüç, Kandilli Armutçuk, Gökçeler Neyren, Çaylıoğlu Güneşli ve Ormanlı) ve 91 köy vardır.

Kdz Ereğli li halkının nereden geldiği?

2500 - 2200 yılları arasında bölgede yaşayan yerli halkların bulunduğu ortaya çıkar. Anadolu'ya M.Ö. 1000 yıllarında gelmeye başlayan Yunan boyları önce Marmara ve Egede koloniler kurarlarken bundan 500 yıl sonra, M.Ö. 550 yılında Karadeniz Ereğli'ye ulaşmışlardır.

Kdz Ereğli nüfusu ne kadar?

Yıllara Göre Ereğli Nüfusu
YılEreğli NüfusuErkek Nüfusu
2019175.

Ereğli ye nasıl gidebilirim?

Beyaz kiraz cenneti olarak bilinen Ereğli'ye en kısa yoldan gelmek isterseniz havayolunu kullanmanız önerilmektedir. Ereğli'ye en yakın olan havaalanı ise bilindiği üzere Konya Havaalanı'dır. Bulunduğunuz ilde yer alan havaalanını kullanarak hızlı bir şekilde şehre ulaşım sağlamanız mümkündür.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi nasıl gidilir?

Marmara Ereğlisi'ne Tren ile Ulaşım İlçeye trenle ulaşmak istenirse Muratlı tren istasyonunda inilip özel araç veya ticari taksi ile seyahat tamamlanmaktadır. Muratlı ile ilçe merkezi arası 20 km'dir. Kapıkule- Halkalı güzergahında Kapıkule'den ilk sefer 7.

Zonguldak nasıl gidilir?

Zonguldak'a karayolunu kullanarak İstanbul yönünden gelmek isteyenlerin; TEM otobanı Düzce ayrımından E-5 karayoluna çıkması ve Ankara yönünü takip etmesi gerekmektedir. Sonrasında Akçakoca sapağından dönülerek sırasıyla; Akçakoca, Alaplı, Karadeniz Ereğli üzerinden Zonguldak şehir merkezine ulaşılmaktadır.

Zonguldak Ereğli merkeze ne kadar uzaklıkta?

Zonguldak Merkez Zonguldak Ereğlİ arası mesafe, Zonguldak Merkez Zonguldak Ereğlİ yol haritası, Zonguldak Merkez Zonguldak Ereğlİ kaç saat kaç km. Zonguldak Merkez Zonguldak Ereğlİ arası mesafe : 59 kilometre. Zonguldak Merkez Zonguldak Ereğlİ arası süre : 1 saat 18 dakika.

Karadeniz Ereğli Safranbolu arası kaç km?

Zonguldak Ereğli Karabük Safranbolu arası mesafe, Zonguldak Ereğli Karabük Safranbolu yol haritası, Zonguldak Ereğli Karabük Safranbolu kaç saat kaç km. zonguldak ereğli karabük safranbolu arası mesafe : 162 kilometre. zonguldak ereğli karabük safranbolu arası süre : 2 saat 47 dakika.

Karadeniz Ereğli Amasra arası kaç km?

kdz ereğli amasra bartın arası mesafe : 153 kilometre. kdz ereğli amasra bartın arası süre : 2 saat 30 dakika. Aşağıdaki bölümlerden kdz ereğli amasra bartın arası yol haritasına ulaşabilir, kdz ereğli noktasından amasra bartın ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Ankara Amasra arası kaç kilometredir?

Ankara'dan Amasra 3 saat 40 dakika sürmektedir ve 300Km uzaklıktadır. Yani Ankara'ya en yakın denizdir Amasra / Bartın. Yeni açılan tünel sayesinde yolculuk 20dk daha kısa sürmektedir.

Kızılcahamam Amasra arası kaç kilometre?

Ankara Kızılcahamam ile Bartın Amasra arası mesafe 223 km dir. Ankara Kızılcahamam ile Bartın Amasra arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 2 saat 53 dakika sürmektedir.

Ankara Amasra kac saat sürer?

Ankara Amasra arası arabayla kaç saat sürer? Sürüş zamanı: 4 Saat 26 Dk.