En uzun kalecilik yapan kimdir?

İçindekiler:

  1. En uzun kalecilik yapan kimdir?
  2. Dünyanın en iyi kalecisinin adı nedir?
  3. Fernando Muslera nereli?
  4. Muslera GS ye ne zaman geldi?
  5. Fernando Muslera nerede doğmuştur?
  6. Muslera'nın sakatlığı ne?
  7. Muslera sakatlığı ne?
  8. Muslera kaç ay yok?
  9. Muslera kac ay sahalardan uzak kalacak?
  10. Muslera'nın ayağı ne zaman kırıldı?
  11. Muslera sahalardan ne kadar uzak kalacak?
  12. Muslera hangi hastanede?
  13. Muslera niye sakatlandı?
  14. Muslera geri döndü mü?
  15. Muslera kaç ay sakatlandı?
  16. Muslera hangi maçta sakatlandı?
  17. Muslera ne zaman sakatlandı?
  18. Galatasaray Muslera sakatlandı mı?
  19. Emre Akbaba hangi maçta sakatlandı?
  20. Emre Akbaba kaç ay sakatlandı?
  21. Emre Akbaba sözleşmesi ne zaman bitiyor?

En uzun kalecilik yapan kimdir?

Zoran Simoviç (d. 2 Kasım 1954), Galatasaray'da uzun yıllar kalecilik yapmış Karadağlı futbolcudur. Galatasaray'ın 1980'lerdeki 'yeniden dirilişi'nde en önemli oyuncuların başında gelmektedir.

Dünyanın en iyi kalecisinin adı nedir?

Real Madrid'in İspanyol kalecisi Iker Casillas, 2010 yılında dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterildi.

Fernando Muslera nereli?

Fernando Muslera kaç yaşında? Galatasaray'ın başarılı kalecisi Nestor Fernando Muslera Micol 16 Haziran 1986 yılında Arjantin'in Buenos Aires kentinde dünyaya geldi. 1,90 metre boyuna sahip olan Fernando Muslera 35 yaşındadır.

Muslera GS ye ne zaman geldi?

Fernando Muslera, 2013-14 sezonu başında Galatasaray ile hazırlık kampına katılmış ve takımıyla birlikte Emirates Cup'a katılmıştır.

Fernando Muslera nerede doğmuştur?

Buenos Aires, Arjantin

Muslera'nın sakatlığı ne?

Çaykur Rizespor deplasmanında tibia ve fibula kemikleri kırılan Fernando Muslera, kariyerinin en ciddi sakatlığını yaşadı. 6-8 ay arasında sahalardan uzak kalması beklenen Muslera, kariyerinde en fazla 1 ay sahaların dışında kalmıştı.

Muslera sakatlığı ne?

Fernando Muslera
SezonSakatlık
16/17Parmak sakatlığı5 Oca 2017
15/16Kalça ezilmesi5 Mar 2016
13/14Diz ödemi27 Nis 2014
13/14Omuz sakatlığı14 Oca 2014

Muslera kaç ay yok?

Muslera'nın hastanede yapılan kontrollerinde sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi. Çekilen röntgen sonrası Uruguaylı kalecide 2 kırık tespit edilirken, intrameduller çivi takılarak sağlığına kavuşturulacağı öğrenildi. Muslera'nın sahalardan en az 5 ile 8 ay uzak kalacağı tahmin ediliyor.

Muslera kac ay sahalardan uzak kalacak?

Çaykur Rizespor deplasmanına çıkan Galatasaray'da Fernando Muslera, sakatlık sonrası ambulansla hastaneye götürüldü. Uruguaylı kaleci 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Muslera'nın ayağı ne zaman kırıldı?

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşan Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera'nın ayağı kırıldı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın 15. dakikasında Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Çaykur Rizesporlu Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandı.

Muslera sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor maçında sakatlanıp ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, ameliyatının 16. gününde antrenman sahasına indi. Deneyimli kaleci, antrenörler eşliğinde koordinasyon çalışması yaptı.

Muslera hangi hastanede?

İstanbul. Sarı-kırmızılı ekibin Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yaptığı maçın 15. dakikasında, rakip oyuncu Milan Skoda ile çarpışan ve tibia ile fibula kemiklerinde kırık oluşan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Liv Hospital Ulus'ta ameliyat geçirdi.

Muslera niye sakatlandı?

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi. ... Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın 15. dakikasında Çaykur Rizesporlu Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandı.

Muslera geri döndü mü?

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, İstanbul'a geri dönüyor. ... İsmi TFF listesine dahil edilen Fernando Muslera, ligde ikinci yarı itibarıyla kaleyi Okan ve Fatih'ten geri alacak.

Muslera kaç ay sakatlandı?

Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor deplasmanında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sakatlık sebebiyle maça devam edemeyen Muslera'nın ameliyatı sonrası açıklama yapan Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, "Emre 6 ay gibi bir sürede dönmüştü.

Muslera hangi maçta sakatlandı?

2019-2020 futbol sezonunda deplasmandaki Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan ve ameliyat edilen Fernando Muslera'nın kaleci antrenörü eşliğinde, kendisi için hazırlanan program dahilinde sahada adaptasyon çalışmalarına başladığı duyurulmuştu.

Muslera ne zaman sakatlandı?

Geçtiğimiz sezon 14 HAZİRAN 2020 Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi.

Galatasaray Muslera sakatlandı mı?

Galatasaray, Fernando Muslera'nın pubis bölgesinden yaşadığı ağrılar sonrasında tedavisine başlandığını açıkladı. ... Muslera'nın sakatlığına ilişkin, '' Sağ tibia ve fibula kırığı nedeniyle yaz mevsiminde ameliyat edilen Fernando Muslera'nın kırık ile ilgili tedavisine saha dönüş programı ile devam edilmektedir.

Emre Akbaba hangi maçta sakatlandı?

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın 61. dakikasında Ryan Donk'un yerine oyuna dahil olan Emre Akbaba, 70. dakikada Braian Samudio ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı. Emre'nin yerde kalmasıyla sahaya giren Galatasaray sağlık ekibi, 26 yaşındaki futbolcuya müdahale etti.

Emre Akbaba kaç ay sakatlandı?

G.SARAY'A transfer olduktan sonra 28 Eylül 2018'de Erzurumspor maçında ayak tarak kemiği kırılan Emre Akbaba, 129 gün sahalardan uzak kaldı. Tecrübeli oyuncunun 11 Mayıs 2019'da da Rizespor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada bu kez kaval ve alt adale kemiğinde kırık meydana geldi ve tam 192 gün oynayamadı.

Emre Akbaba sözleşmesi ne zaman bitiyor?

- Bilinmiyor
Doğum tarihi:4 Eki 1992
Oyuncu danışmanı:ELITE CONSULTING MANAGEMENT
Güncel kulüp:Galatasaray SK
Takıma katılma tarihi:18 Ağu 2018
Sözleşme bitiş tarihi::30 Haz 2021