Gönül Dağı hangi gün çıkacak?

İçindekiler:

  1. Gönül Dağı hangi gün çıkacak?
  2. Gönül Dağı hangi kanalda?
  3. Gönül Dağı bayram bölümü ne zaman?
  4. Gönül Dağı yeni bolum ne zaman başlayacak?
  5. Gönül Dağı hangi platformda?
  6. Gönül Dağı nerede çekiliyor hangi köyde?
  7. Gönül Dağı 30 bolum ne zaman?

Gönül Dağı hangi gün çıkacak?

Ömrünü tükettiği uzun yollardan molasını verdiği duraklara kadar bizim insanımızın hikayesini TRT Haber ekranına yansıtan Gönül Dağı, her pazar 21.20'de TRT Haber'de.

Gönül Dağı hangi kanalda?

Gönül Dağı dizisi her Cumartesi günü Saat 20:00'de TRT1'de yayınlanıyor. Bu hafta Gönül Dağı dizisi 13 Mart Cumartesi 2021 günü aynı saatinde (20:00 ) TRT1'de oynuyor. PAYLAŞ: Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatıyor Gönül Dağı.

Gönül Dağı bayram bölümü ne zaman?

Gönül Dağı dizisinin bayram özel bölümü 20 Temmuz Salı akşamı 20.00'de ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezon bölümlerinin ise eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Öte yandan bayram özel bölümünde dizide Zerrin Sümer de yer alacak. Sümer, Dürdane karakterini oynayacak.

Gönül Dağı yeni bolum ne zaman başlayacak?

Bölüm Fragman | Yeni Sezon 11 Eylül'de TRT 1'de Başlıyor!

Gönül Dağı hangi platformda?

Gönül Dağı dizisi bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinin takipçileri dizinin çekimlerinin hangi il sınırları içerisinde yapıldığını merak ediyor.

Gönül Dağı nerede çekiliyor hangi köyde?

TRT 1'de yayınlanan "Gönül Dağı" dizisi büyük beğeni topluyor. Dizinin çekildiği Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi de izleyicilerde merak uyandırıyor.

Gönül Dağı 30 bolum ne zaman?

Gönül Dağı 30. bölüm 29 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00'de ekranlara gelecek. Yeni bölüm tek parça her cumartesi TRT 1'de olacak.