Ispark aboneliği nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. Ispark aboneliği nasıl olunur?
  2. Ispark günlük kaç TL?
  3. Ispark nasıl iptal edilir?
  4. İspark otoparkları kaça kadar açık?
  5. İSPARK nasıl çalışır?
  6. İSPARK sağlık çalışanına ücretsiz mi?
  7. İSPARK engellilere araç kaç saat ücretsiz?
  8. İSPARK engelli kaydı nasıl yapılır?
  9. Ispark ücretleri nasıl ödenir?
  10. Park ücreti ödenmezse ne olur?
  11. Ispark kime bağli?

Ispark aboneliği nasıl olunur?

Kayıt için Şehidin dul eşi, anne/babası ve yetim aylığı alan çocukları, adlarına kayıtlı olan araçlarını Bakanlığın verdiği şehit yakını kartı ve araç ruhsat görüntüsünü web sayfamızdaki https://ispark.istanbul/online-basvuru-formu/ Online Başvuru yolu ile sistemimize yükleyerek başvuru yapabilirler.

Ispark günlük kaç TL?

Fiyat tarifesine gelince 0-1 saat arası 7 lira, 1-2 saat arası 9 lira, 2-4 saat arası 11 lira, 4-6 saat arası 13 lira, 6-8 saat arası 19 lira, 8-10 saat arası 21 lira, 10-12 saat arası ise 21 lira. Aracınızı gün boyu bırakmak istiyorsanız 23 lira ödüyorsunuz.

Ispark nasıl iptal edilir?

Plaka iptali için ISPARK IPTAL "PLAKA" yazılarak 7227'ye gönderilebilir. Bir plaka sadece bir müşteri tarafından kaydettirilebilir. Ay içerisinde kullanılmayan haklar ve süreler devredilemez.

İspark otoparkları kaça kadar açık?

İspark Fatih Otopark Çalışma Saatleri Tablosu
Perşembe08:00-18:00
Cuma08:00-18:00
Cumartesi08:00-18:00
Pazar
3 satır daha

İSPARK nasıl çalışır?

İSPARK, şehir içinde kısa süreli parklanmayı teşvik etmek ve uzun süreli parklanmayı ana arterlerden alıp, yoğunluğu daha az olan bölgelere aktarmak için çalışmaktadır. Birçok farklı proje ve yeniliği İstanbul ile buluşturan İSPARK, birbirine entegre ulaşımın sağlanmasına destek vermektedir.

İSPARK sağlık çalışanına ücretsiz mi?

İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanları, toplu ulaşım araçlarını ve İSPARK'ı yıl sonuna kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek. İBB Meclisi, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde, Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı.

İSPARK engellilere araç kaç saat ücretsiz?

İSPARK, Bariyerli Açık ve Katlı otoparklarında, araç ruhsatında engelli tescili bulunan vatandaşlara 8 saat, yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz park hizmeti sunuyor. Engelli sürücülere yer çizgileri ile özel alan ayırırken, katlı otoparklarda engelli asansörü ve diğer ekipmanlarla hizmet veriyor.

İSPARK engelli kaydı nasıl yapılır?

Engelli, Gazi, Gazi Yakını ve Şehit Yakını statüsündeki misafirlerimiz, web sitemizde yer alan https://ispark.istanbul/online-basvuru/ online başvuru formunu kullanarak taleplerini tarafımıza iletebilir ve taleplerinin onaylanması ile kurumumuzdan 1 yıl boyunca kolayca hizmet alabilirler.

Ispark ücretleri nasıl ödenir?

Ödeme Noktaları https://online. ispark.istanbul adresinden 1.000,00 TL'ye kadar olan borçlarınızı kredi kartları ile ödeyebilirsiniz.

Park ücreti ödenmezse ne olur?

Aracınıza yazılmış olan İspark borcunu ödemezseniz ilk olarak sürücüye yasal yollarla ihtar edilmektedir. İhtar geldiğinde borcu yine ödemezse eğer icra takip süreci başlatılır. Bu dönemde ödenmeyen borçlara gecikme faizi de eklenir. Geçmiş dönemlerde ödenmeyen park borçları ruhsat sahibinden temin edilir.

Ispark kime bağli?

İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak, 2005 yılında “Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet“ sloganıyla sürücülere kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için kurulmuştur.