Gözde Türker ne mezunu?

İçindekiler:

  1. Gözde Türker ne mezunu?
  2. Gözde Türker Kimdir yaş?
  3. Muhteşem Yüzyıl Safiye Sultan kim oynuyor?
  4. Gözde Türker nereli?
  5. Gözde Türker evli midir?
  6. Gözde Türker hangi dizilerde oynadı?
  7. Gözde Türker kiminle evlenecek?
  8. Kardeşlerim harika kimin kızı?
  9. Gözde Türker düğününde kimler vardı?
  10. Gözde Türker kiminle evleniyor?
  11. Hülya Avşar Muhteşem Yüzyıl da oynadı mı?
  12. Harika evlendi mi?
  13. Kardeşlerim dizisinde harika kimdir?

Gözde Türker ne mezunu?

Gözde Türker, yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Blacklist oyuncularından biridir.

Gözde Türker Kimdir yaş?

1995 doğumlu olan Gözde Türker, 2021 yılı itibarıyla 26 yaşındadır. 24 Temmuz 2021 tarihinde iş insanı Anıl Güler ile evlendi. İyi derecede tango dansı yapabilmektedir.

Muhteşem Yüzyıl Safiye Sultan kim oynuyor?

Safiye Sultan (Gözde Türker) — Osmanlı Padişahı III. Murat'ın eşi ve Sultan III. Mehmet'in annesi. Dizinin final bölümünde yer almıştır.

Gözde Türker nereli?

Bursa, Türkiye Gözde Türker/Doğum yeri

Gözde Türker evli midir?

'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' karakteriini canlandıran Gözde Türker, dün akşam Anıl Güler ile nikah masasına oturdu. ... Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Anıl Güler ile nişanlanan Gözde Türker, evliliğin uzun süredir gündemlerinde olduğundan ancak pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldıklarını söylemişti.

Gözde Türker hangi dizilerde oynadı?

İstanbullu Gelin20 Poyraz Karayel20 Gözde Türker/TV şovları

Gözde Türker kiminle evlenecek?

Oyuncu Gözde Türker, nişanlısı Anıl Güler ile dün akşam saatlerinde evlendi. Çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Anıl Güler ile nişanlanan Gözde Türker, evliliğin uzun süredir gündemlerinde olduğundan ancak pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldıklarını söylemişti.

Kardeşlerim harika kimin kızı?

KARDEŞLERİM HARİKA ROLÜ Harika Manyaslı, Suzan'ın kızıdır.

Gözde Türker düğününde kimler vardı?

Çifti mutlu gününde rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Fadik Atasoy, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi isimlerle rol alan Gözde Türker, dün akşam muhteşem bir düğünle evlendi.

Gözde Türker kiminle evleniyor?

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Anıl Güler ile nişanlanan Gözde Türker, evliliğin uzun süredir gündemlerinde olduğundan ancak pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldıklarını söylemişti. Çift dün akşam muhteşem bir törenle dünyaevine girdi.

Hülya Avşar Muhteşem Yüzyıl da oynadı mı?

Muhteşem Yüzyıl'ın devamı olarak çekilen “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde Safiye Sultan karakterine hayat veren Hülya Avşar'ın rolü 30. bölümde bitecek. Hülya Avşar, 10 yıl aradan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle sezon başında ekrana geri dönmüştü.

Harika evlendi mi?

'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' rolünü oynayan oyuncu Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Anıl Güler ile evlendi.

Kardeşlerim dizisinde harika kimdir?

Kardeşlerim dizisinde Harika'ya hayat veren Gözde Türküer 26 yaşındadır. senesinde İstanbul da dünyaya gelen Gözde Türker, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü tamamladı. 9 yaşında iken Bursa da tiyatro eğitimi almaya başladı ve tiyatro alanında bazı projelere katıldı.