ÇiçekSepeti Aynı gün teslimat yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. ÇiçekSepeti Aynı gün teslimat yapıyor mu?
  2. ÇiçekSepeti bugün kapalı mı?
  3. ÇiçekSepeti nden çiçek siparişi nasıl verilir?
  4. ÇiçekSepeti yasaklarda çalışıyor mu?
  5. Çiçek Sepeti 10 Mayısta çalışıyor mu?
  6. Cicekciler anneler gununde acik mi?

ÇiçekSepeti Aynı gün teslimat yapıyor mu?

Ciceksepeti.com üzerinden haftanın 7 günü - 24 saat sipariş verebilmektesiniz. Çiçek siparişleriniz aynı gün, hediye ve bonnyfood siparişleriniz, gönderilecek adrese bağlı olarak birkaç gün içerisinde teslim edilebilmektedir.

ÇiçekSepeti bugün kapalı mı?

Çiçek Sepeti Çalışma Saatleri - ÇiçekSepeti. Çiçek Sepeti online bir e-ticaret olmasının avantajıyla 7/24 sipariş oluşturabildiğiniz bir platformdur. Çiçek Sepeti Müşteri Hizmetleri ekibine de, yine aynı şekilde haftanın 7 günü, 07:00-01:00 saatleri arasında ulaşabilir, istek, talep ve sorunlarınızı iletebilirsiniz.

ÇiçekSepeti nden çiçek siparişi nasıl verilir?

Çiçek Sepeti'nden herhangi bir ürün için internet üzerinden sipariş verilmektedir. Çiçek Sepeti'nin uygulaması telefona indirilebilir, üyelik alınabilir ve kişisel hesap üzerinden dakikalar içinde sipariş verilebilir.

ÇiçekSepeti yasaklarda çalışıyor mu?

Ciceksepeti.com üzerinden haftanın 7 günü - 24 saat sipariş verebilirsiniz. ... Siparişleriniz seçtiğiniz tarihe en yakın olan ve sokağa çıkma yasağının dahil olmadığı saatler arasında teslim edilir. Yani sokağa çıkma yasağı gün ve saatlerinde Çiçek Sepeti siparişlerinizin teslimatı yapılmaz.

Çiçek Sepeti 10 Mayısta çalışıyor mu?

10 Mayıs Pazar gününe denk gelen “Anneler Günü” unutulmadı. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri, çiçek satan iş yerleri, evlere servis şeklinde hizmet verebilecek.

Cicekciler anneler gununde acik mi?

ANNELER GÜNÜ'NDE ÇİÇEKÇİLER YASAKLARDAN MUAF MI? Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8- Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlar ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabilecekler.