Omega 7 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Omega 7 ne işe yarar?
  2. Voonka Omega 7 kır Iğdesi yağı ne işe yarar?
  3. Voonka Omega 7 nasıl kullanılır?
  4. Yabani iğde ekstraktı nasıl kullanılır?
  5. Yalancı iğde yenir mi?
  6. Yabani iğde yağı nasıl tüketilir?

Omega 7 ne işe yarar?

Tokluk sağlıyor, kilo vermeyi kolaylaştırır Araştırmalar Omega 7'nin, vücudun yağ biriktirmesini engellediğini gösteriyor. Yağ eritmenin yanı sıra, yeniden yağlanmama konusunda da başarı sağladığını ortaya koyuyor. Metabolizmayı hızlandırarak, vücudun insülin hassasiyetini artırıyor.

Voonka Omega 7 kır Iğdesi yağı ne işe yarar?

Öz, yabani iğdenin meyvesi kullanılarak elde edilen Omega 7 ekstresinin, içilmesi ya da cilde sürülmesi halinde, antioksidan özelliği sayesinde cilt üzerindeki problemleri ve kırışıklıkları giderdiğini, bağırsak duvarını güçlendirip sindirimi kolaylaştırdığını ve zararlı olan yağların depolanmasını engelleyerek, kilo ...

Voonka Omega 7 nasıl kullanılır?

Omega 7 İçeren Takviye Edici Gıda
  1. Muhafaza Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
  2. Tavsiye Edilen Günlük Porsiyon: Yetişkinlerin takviye edici gıda olarak tercihen yemeklerden sonra günde 1 defa 1 yumuşak kapsül alması tavsiye edilir.
  3. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın.
  4. İlaç değildir.
Daha fazla öğe...

Yabani iğde ekstraktı nasıl kullanılır?

Omega 7 deposu olan yabani iğdenin yağını ya da Omega 7 kapsülünü, nemlendirici olarak günde bir kez cilde sürülerek kullanıldığında, serbest radikalleri muhafaza altına aldığı ve cildin nemini fazlalaştırdığı için, sağlıklı bir cilde kavuşmanıza vesile oluyor.

Yalancı iğde yenir mi?

Yalancı iğde meyveleri direkt olarak tek başına tüketilebileceği gibi en sağlıklı tüketim şekillerinden biri bu meyveyi demleyip çay şeklinde tüketmektir.

Yabani iğde yağı nasıl tüketilir?

İğde Yağı Nasıl Kullanılır? İğde yağını sabah, akşam olmak üzere günde iki kere 1 su bardağı ılık suya 3-5 damla damlatarak içebileceğiniz gibi haricen cildinize masaj yaparak da uygulayabilirsiniz.