Çikolatalı Mocha nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Çikolatalı Mocha nasıl yapılır?
  2. Mocha evde nasıl yapılır?
  3. Mocha hazır kahve nasıl yapılır?
  4. White Chocolate Mocha nasıl yapılır Starbucks?
  5. White Mocha Frappe Nasıl Yapılır?
  6. Mocha kahve nescafe nasıl yapılır?

Çikolatalı Mocha nasıl yapılır?

Double shot espressonun üzerine 24 gram kadar sıcak çikolata tozu ekleyin ve toz kahve içinde çözünene kadar iyice karıştırın. Mocha yapımında Cafissimo Cafissimo kapsüllü kahve makinesini kullanarak tamamen taze çekirdeklerle nefis bir espresso hazırlayabilirsiniz.

Mocha evde nasıl yapılır?

Yukarıdaki tariften farklı olarak ise tek yapmanız gereken kahve yerine bir miktar kakao kullanmak. İlk aşamalarda kahve hazırlamak yerine bu kez dilediğiniz miktarda kakao ya da çikolatayı fincana alın. Ardından üzerine french press'te hazırladığınız bol köpüklü sütün yarısını ilave edip Güzelce karıştırın.

Mocha hazır kahve nasıl yapılır?

Daha yoğun bir tat için, kahve miktarını arttırabilirsiniz. Evde mocha hazırlamak için ihtiyacınız olanlar; 1 tatlı kaşığı granül kahve ya da 1 shot espresso, çikolata sosu, 1 bardak süt, french press. Öncelikle sütü cezveye alarak ısıtın. Bu esnada granül kahveyi fincana koyun ve üzerine çikolata sosu ekleyin.

White Chocolate Mocha nasıl yapılır Starbucks?

White Chocolate Moka Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Sütü ve beyaz çikolatayı eritiyoruz.
  2. Sıcak suyu bardağa döküp Nescafe ile karıştırıyoruz.
  3. Sütlü çikolatalı karışımı alıp üstüne ilave ediyoruz.
  4. Krem şantiyi poşete koyup ucunu kürdan la delip bardağa sıkıyoruz.
  5. Drajelerimizi çikolata sosunu döküyoruz.

White Mocha Frappe Nasıl Yapılır?

Espresso kahveyi yapın. Kahve henüz sıcakken karıştırıcıya koyun ve şeker ilave edip karıştırın. Sütü ve çikolata ya da meyve sosunu ekleyin ve 1 dakika daha karıştırın. Karışımı soğuyuncaya kadar buzdolabına koyun.

Mocha kahve nescafe nasıl yapılır?

Sütü bardak ölçünüzle ölçüp cezveye koyun fakat bardak ölçünüzün 1 parmak altında olsun. Sütünüz kaynarken 2 tatlı kaşığı nescafeyi bardağınıza koyup az bir suyla eritin. Sonra kaynayan sütünüzü köpürtmek için mikser rondo gibi şeyler kullanın ve nescafenizin olduğu bardağa dökün.