Apple garanti başlatma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Apple garanti başlatma nasıl yapılır?
  2. iPhone garantisi ne zaman başlar?
  3. Apple garantim ne zaman bitiyor?
  4. Airpods garantisi ne zaman başlar?
  5. iPhone 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?
  6. Iphone türkiye garantili ne demek?
  7. Apple aksesuar garantisi var mı?
  8. Airpods kaç yıl garantisi var?

Apple garanti başlatma nasıl yapılır?

Şunları yapın:
  1. Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Genel'e dokunun.
  3. Hakkında'ya dokunun.
  4. AppleCare planınızın adına dokunun. Bir AppleCare planı görmüyorsanız daha fazla bilgi için Sınırlı Garanti veya Kapsam Süresi Doldu'ya dokunun.

iPhone garantisi ne zaman başlar?

Apple ürünlerinde ürün satın alındığında mı garanti başlıyor, yoksa ürün aktif edildiğinde mi? Örneğin hediye alınmış bir ürün 4 ay sonra teslim edilir ise, garantisi 4 ay önce mi başlamış oluyor? satin alma tarihinden itibaren baslar! faturada alis tarihi olarak yazan ayni zaman garantinin baslangic tarihidir.

Apple garantim ne zaman bitiyor?

Ayarlar bölümüne tıklayın. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın. Hakkında bölümünü açın. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.

Airpods garantisi ne zaman başlar?

Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır.

iPhone 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı donanımlar ile aksesuarlarını ("Apple Ürünü"), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile ("Garanti Süresi") teçhizat ve işçilik hatalarına ...

Iphone türkiye garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Apple aksesuar garantisi var mı?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

Airpods kaç yıl garantisi var?

Apple Sınırlı Garantisi ve satın alma belgesi Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.