Sims 4 hileleri nereye yazılır?

İçindekiler:

  1. Sims 4 hileleri nereye yazılır?
  2. Sims 4 hile konsolu nerede?
  3. Sims 4 plazma nasıl alınır?
  4. The Sims 4 Vampirler nasıl beslenir?
  5. Sims 4 nasıl vampir yapılır?

Sims 4 hileleri nereye yazılır?

Sağ üst köşede artık hile kodlarını girebileceğiniz bir kutu görünecektir. Girilecek en önemli Sims 4 hile kodlarından biri , ek hileleri sağlayan ve daha fazla hile seçeneklerini ortaya çıkarmak için Sims, öğeler vb. Konsolları kaydırmak için X + O (PS4) veya A + B (XBO) tuşlarına aynı anda basın.

Sims 4 hile konsolu nerede?

Bu konsolu açmak için PC'de Ctrl+Shift+C, Mac'de Command+Shift+C tuşlarına; PlayStation 4'te L1+L2+R1+R2 ve Xbox One'da LB+LT+RB+RT butonlarına aynı anda basmanız gerekiyor. Konsol karşınıza çıktıktan sonra oyundaki tüm hileleri kullanabilmek için önce konsola “testingCheats true” komutunu girmeniz gerekiyor.

Sims 4 plazma nasıl alınır?

Bu bitkileri The Sims 3'te manavdan alabiliyorduk fakat 4'te manav mantığı olmadığı için parklarda bulduğunuz ağaçlardan plasma toplayıp kendi bahçenize ekebilirsiniz. Bilgisayarınızı kullanarak plasma pack siparişi verebilirsiniz veya çevrenizdeki insanlardan kanlarını içmek için izin alabilirsiniz.

The Sims 4 Vampirler nasıl beslenir?

Vampir simlerinize insan kanı içirmek istemiyorsanız plasma fruit ile beslenmesini sağlayabilirsiniz. Bu bitkileri The Sims 3'te manavdan alabiliyorduk fakat 4'te manav mantığı olmadığı için parklarda bulduğunuz ağaçlardan plasma toplayıp kendi bahçenize ekebilirsiniz.

Sims 4 nasıl vampir yapılır?

The Sims 4'te vampir yaratmanın diğer yolları Ve burada size şunları öğreteceğiz: Sims oluşturma sekmesinde aşağıdaki adımları izleyin: Karakter Ekle> Gizli Sim Ekle> Vampir Ekle'yi tıklayın.