CMO nun açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. CMO nun açılımı nedir?
  2. Şirket CFO ne demek?
  3. ÇIO ne demek?
  4. CEO nun açılımı nedir?
  5. CEO Ofis ne iş yapar?
  6. Co CFO Nedir?
  7. CIO ne demek Ekşi?
  8. CFO ve CEO ne demek?
  9. Head of Technology nedir?
  10. CTO ingilizce ne demek?
  11. CTO pozisyonu nedir?

CMO nun açılımı nedir?

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı / CMO Ne Demek? Pazarlama genel müdür yardımcısı (CMO), bir firmanın pazarlama ve reklamcılık inisiyatiflerinin planlanması, geliştirilmesi ve yürütülmesini sağlar.

Şirket CFO ne demek?

Peki, “CFO nedir?” Kısaca finans departmanı yöneticisidir. Yani, bir şirketin tüm finans faaliyetlerinden sorumlu olan yöneticidir. ... Görevli olduğu şirketin geçmiş ve güncel finansal durumuna hakimdir. Ayrıca şirketin finansal geleceğinden de CFO sorumludur.

ÇIO ne demek?

Chief Information Officer yani Bilişim Kurulu Başkanı büyük ölçekli şirketlerde bilgi teknolojileri ile bilgisayar sistemlerinden sorumlu olarak görev alır.

CEO nun açılımı nedir?

COO şirketlerde icra kurulu başkanı olan CEO'nun ardından gelen en yetkili kişidir. İngilizce açılımı Chief Operating Officer olan COO'nun Türkçe karşılığı ise operasyon direktörü, operasyondan sorumlu başkan olarak ifade edilmektedir.

CEO Ofis ne iş yapar?

CEO Office ekibi, şirketin vizyonu çerçevesinde belirlenmiş projelerden bir kısmının koordinasyonunda yer alır. Ekip, projenin belirlenen kararlara uygun yönetildiğinden emin olur, farklı paydaşlarla birliği halinde iletişimini güçlü tutar ve üst yönetime raporlar.

Co CFO Nedir?

İş hayatında sıklıkla telaffuz edilen bu kelimenin açılımı "Chief Financial Officer" olarak biliniyor. "CFO ne demek?" sorusuna kısaca "Finans Grubu Başkanı" ya da "Finansal İşler Müdürü" diyebiliriz.

CIO ne demek Ekşi?

chief information officer - ekşi sözlük.

CFO ve CEO ne demek?

CEO - Chief Executive Officer. İcra Kurulu Başkanı / Baş Yönetici. CFO – Chief Finance Officer. Mali İşler Müdürü

Head of Technology nedir?

CTO “Chief Technology Officer” teknolojiden sorumlu en üst düzey çalışanlar olarak adlandırılır. Bir işletmenin teknolojik olarak ilerlemesini denetlemekten, raporlamaktan ve gerektiğinde strateji geliştirmekten sorumludur. Bir işletmeye ait teknolojik kaynakların tespiti ve yönetimi en önemli görevleridir.

CTO ingilizce ne demek?

chief technology officer (cto) i.

CTO pozisyonu nedir?

CTOChief Technology Officer” teknolojiden sorumlu en üst düzey çalışanlar olarak adlandırılır. Bir işletmenin teknolojik olarak ilerlemesini denetlemekten, raporlamaktan ve gerektiğinde strateji geliştirmekten sorumludur. Bir işletmeye ait teknolojik kaynakların tespiti ve yönetimi en önemli görevleridir.