Diyet yaparken kabak yenir mi?

İçindekiler:

  1. Diyet yaparken kabak yenir mi?
  2. Kabak spagetti kac kalori?
  3. Diyette kabak ne kadar yenir?
  4. Kabak Detoksuyla kaç kilo verilir?
  5. Kabak detoksu hangi aralıklarla yapılır?
  6. Kabak spagetti nasıl kesilir?

Diyet yaparken kabak yenir mi?

Yüksek su ve lif içeriği, ona düşük kalorili olma özelliği kazandırır. 100 gram kabak, 20-25 kaloridir. Bu sebeple özellikle kilo vermeye yardımcı olan diyetlerin gözde sebzelerindendir. Liflerle bağırsak sağlığına iyi gelir ve sindirimin düzenlenmesine yardımcı olur.

Kabak spagetti kac kalori?

Kabak Spagetti (157 Kalori)

Diyette kabak ne kadar yenir?

Kalori değeri düşük olması nedeniyle tercih edilen kabak sebzesini 3 gün tüketerek 3 kilo vermeniz mümkün. Öğle ve akşam yemeklerinde tüketmeniz gereken kabağı dilerseniz haşlayıp yoğurtla birlikte tüketebilirsiniz. Bu şekilde tüketmek istemezseniz yoğurtla karıştırıp salata gibi de tüketebilirsiniz.

Kabak Detoksuyla kaç kilo verilir?

Kabak detoksu, daha fit ve arınmış bir vücut isteyen kişiler tarafından doğru bir şekilde 3 gün uygulandığında 2-3 kilo vermeyi sağlayabilmektedir.

Kabak detoksu hangi aralıklarla yapılır?

Kabak detoksu öğle ve akşam yemeği olarak tüketilebilir. Bu detoks ile sabah kahvaltısında mutlaka 2 yumurta ve 1 dilim peynir ile protein; ara öğünlerde toplam 2 adet meyve seçimi ile lif alınmalıdır. Kabak detoksu 3 gün uygulanmalı; hamile, emziren anne ya da kronik hastalığı olanlar uzmanlara danışmalıdır.

Kabak spagetti nasıl kesilir?

Kabak spagetti yapımı için; öncelikle 4 adet orta boy kabağın baş kısımlarını kesip, iyice yıkayın. Ardından jülyen sebze doğrayıcısı ya da kabuk soyacağı ile kabakları doğrayın. Doğrayıcınız yoksa kabakları bıçak yardımı ile ince şeritler halinde de doğrayabilirsiniz.