Efervesan tablet ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Efervesan tablet ne işe yarar?
  2. Efervesan tablet nasıl kullanılır?
  3. Efervesan Tablet ne zaman içilmeli?
  4. D3 nasıl kullanılır?
  5. Cefec 1000 mg 20 Efervesan Tablet ne işe yarar?
  6. Efervesan C vitamini nasıl kullanılır?

Efervesan tablet ne işe yarar?

UDA eriyen ve suda çözünen tablet şeklindeki ilaç formlarına, “efervesan” adı veriliyor ve bu tabletler günümüzde çok sayıda hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Bunlar arasında; mide-bağırsak hastalıkları, gribal enfeksiyonlar, kemik erimesi, diyabet ve ağrı kontrolü gibi sorunlar bulunuyor.

Efervesan tablet nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: Efervesan tabletler tok karnına alınmalıdır. Efervesan tabletleri bir bardak suda (150 mL) eriterek alınız. Efervesan tabletleri çiğnemeyiniz. Önerilen dozu aşmayınız ve uzun süreli kullanımdan kaçınınız.

Efervesan Tablet ne zaman içilmeli?

Sabah ya da akşam içilebilir ama mutlaka tok karnına almak doğrusudur.

D3 nasıl kullanılır?

D vitamini yoksunluğu veya yetersizliği olan yetişkinlerde ise günlük 5- 30 damla tavsiye edilir. · D vitamin kapsül, hekimin ayrı bir tavsiyesi bulunmadıkça günde 1- 2 kapsül yemeklerden yarım saat sonra bir bardak (200 ml) su ile içilebilir.

Cefec 1000 mg 20 Efervesan Tablet ne işe yarar?

CEFEC, sefaklora duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu akut bronşit, kronik bronşitin akut alevlenmeleri, farenjit (yutak iltihabı), tonsilit (bademcik iltihabı), pnömoni (zatürre), komplikasyonsuz alt idrar yolu enfeksiyonları, gonore (bel soğukluğu), deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Efervesan C vitamini nasıl kullanılır?

Yetişkinlerin 1 tableti, 200 ml suda iyice çözündükten sonra tüketmesi tavsiye edilir. Su miktarı sadece ürünün tadını etkilemektedir. İstediğiniz miktarda sıvı kullanabilirsiniz. İdeal kullanım zamanı iki öğün arasında tok karnına kullanmanızdır.