PUBG oyunu kaç yaş üstü?

İçindekiler:

  1. PUBG oyunu kaç yaş üstü?
  2. The Sims 4 kaç yaş üstü?
  3. PUBG kaç kişi ile oynanır?
  4. PUBG Mobile PC de en iyi nasıl oynanır?
  5. PUBG nin yapımcısı nereli?
  6. The Sims Mobile kaç yaş üstü?

PUBG oyunu kaç yaş üstü?

Uygulama Çin'de başladı. Yakın zaman içinde diğer ülkelerde de kullanıma sunulması beklenen uygulama 13 yaş sınırını Pubg Mobile'a getiriyor. Daha önce, Tencent'in bir başka oyunu, mobil oba oyunu, Honor King için ekran süresini kısaltmak konusunda adımlar atan Tencent, benzer bir uygulamayı Pubg Mobile'a getiriyor.

The Sims 4 kaç yaş üstü?

Çocuklar arasında popüler olan oyunların bazılarında ise yaş sınırlaması şöyle; Minecraft -7 yaş, Mafia 3- 18 yaş, GTA San Andreas- 18yaş, Need for Speed Payback- 12yaş, Counter Strike- 16 yaş, PUBG-16 yaş, Diablo- 16yaş, The Sims 4- 12 yaş.

PUBG kaç kişi ile oynanır?

1) Solo: 99 diğer oyuncuya karşı oyna ve ayakta kalan son kişi ol. 2) Duo: Bir arkadaş veya rastgele bir kişiyle gruba gir ve diğer çiftli gruplara karşı savaş, son kalan çift veya tek kişi ol. 3) Squad: 3 farklı arkadaş veya rastgele kişiyle grup oluştur. Bir takım 4 kişiye kadar çıkabilir.

PUBG Mobile PC de en iyi nasıl oynanır?

Nox App Player
  1. Uygulamayı bilgisayarınıza indirin ve sonra yükleyin.
  2. PUBG oyunu apk dosyasını indirin ve sonra Nox App Player'ı başlatın.
  3. Apk dosyasını sürükleyip Nox'a bırakın ve Nox'a yüklemeye başlamak için tıklayın.
  4. Oyunu yükledikten sonra, şimdi bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

PUBG nin yapımcısı nereli?

İrlandalı video oyun tasarımcısı olan Brendan, 1976 doğumludur. PlayerUnknown's Battlegrounds oyunu, 30 temmuz 2016 yılında piyasaya sürülmüştür. Pubg'nin asıl tasarımcısı Brendan Greene'dir.

The Sims Mobile kaç yaş üstü?

Oyuncuların oyun içi grup sohbeti özelliğiyle iletişim kurmasını sağlar. 13 yaş üstü kişilere yönelik İnternet ve sosyal ağ sitelerine doğrudan bağlantılar içerir. Bu uygulama, Game Center'ı kullanır.