Ömer Sami Yapıcı kim?

İçindekiler:

  1. Ömer Sami Yapıcı kim?
  2. Tedaş Genel Müdür kimdir?
  3. Yeni tedaş genel müdürü kim oldu?
  4. Mahmut Yağız Kimdir?
  5. Zübeyir çalışan kimdir?
  6. Murat Tokat Teiaş kimdir?
  7. Ömer Faruk Gültekin kimdir?
  8. Tedaş Ankara Bölge Müdürü kimdir?
  9. Teias genel mudur?
  10. Zafer Türüt Kimdir?
  11. Teiaş Genel Müdür Yardımcısı Kimdir?
  12. Selman Yüksel Kimdir?
  13. Başkent Elektrik Genel Müdürü Kimdir?
  14. Başkent Elektrik Dağıtım A Ş kimin?
  15. TEiAş kime ait?
  16. Teias ne yapar?
  17. Zafer Türüt nereli?
  18. TEiAş Genel müdür?

Ömer Sami Yapıcı kim?

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ömer Sami YAPICI; çalışma hayatına 1986 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Genel Müdürlüğü, Dicle Elektrik Dağıtım Müessesesinde (Diyarbakır) mühendis olarak başladı. 1991 yılına kadar burada değişik görevlerde bulunduktan sonra ...

Tedaş Genel Müdür kimdir?

TEDAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığını tarihinden bu yana vekaleten yürüten Ömer Ömer Sami Yapıcı, bu göreve asaleten atandı.

Yeni tedaş genel müdürü kim oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, TEDAŞ Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ömer Sami Yapıcı atandı.

Mahmut Yağız Kimdir?

1995'te Bugsaş Ankaray'da Baş Mühendis olarak göreve başlayan Mahmut Yağız, Etibank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TEDAŞ, TEİAŞ ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nda çeşitli görevler üstlendi. Yağız 2017'den bu yana TEDAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Zübeyir çalışan kimdir?

Zübeyir Çalışan; 1974 yılında Arakonak/Solhan'da doğdu. İlk öğrenimini Arakonak'ta, orta öğrenimini de Bingöl'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 12.12.2000 tarihinde Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.

Murat Tokat Teiaş kimdir?

Erzurum doğumlu olan Murat TOKAT, çalışma hayatına 1996 yılında Özkanlar Turizm Yatırım A.Ş'de Muhasebeci olarak başladı. 1997 Yılında istanbul'un Anadolu Yakasında Elektrik Dağıtım hizmeti veren Aktaş Elektrik'te Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı.

Ömer Faruk Gültekin kimdir?

ÖMER FARUK GÜLTEKİN KİMDİR? 1965 Taşova doğumlu olan, Gültekin 1984 yılında Taşova İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. ... 03 Ağustos 2018 tarihinden itibaren Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve ikisi kız, üçü erkek olmak üzere beş çocuk babasıdır.

Tedaş Ankara Bölge Müdürü kimdir?

Ahmet Müdük - Bölge Müdürü - Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) | LinkedIn.

Teias genel mudur?

Orhan KALDIRIM - Genel Müdür - TEİAŞ | LinkedIn.

Zafer Türüt Kimdir?

1964 yılında Muş'ta doğan 57 yaşındaki Zafer Turut, 1988 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakultesi Elektrik- Elektronik bölümünden mezun oldu. 1989 yılında Türkiye Elektrik Kurumuna (TEK) bağlı Vangölü Müessese Müdürlüğü'nde Elektrik Elektronik Mühendisi olarak göreve başladı.

Teiaş Genel Müdür Yardımcısı Kimdir?

TEİAŞ Genel Müdür Yardımcılığı'na, Muhammer Nuri Aslan asaleten atandı. Aslan'ın atamasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. Aynı gazetede yayımlanan bir başka karar ile TEİAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Süleyman Önel atandı.

Selman Yüksel Kimdir?

Yüksel Salman 1967 yılında Bolu'da doğdu. 1985 yılında Bolu İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. ... Üniversite ve Yüksek Lisans öğrenimi boyunca 8 yıl, İstanbul'da farklı hocalardan Arapça, Fıkıh, Hadis, Tefsir, Akâid dallarında özel dersler aldı.

Başkent Elektrik Genel Müdürü Kimdir?

ÖMER FARUK GÜLTEKİNYönetim Kurulu Başkanı
SÜLEYMAN SAMSAYönetim Kurulu Başkan Vekili
MUSTAFA RİFAT BAĞBAŞLIOĞLUYönetim Kurulu Üyesi​​
EBRU TAŞÇIOĞLUYönetim Kurulu Üyesi​​

Başkent Elektrik Dağıtım A Ş kimin?

1 Temmuz 2008 tarihinde Sabancı Verbund ortak girişimi, Başkent EDAŞ'ın yüzde 100 hisselerinin blok satışı yöntemiyle gerçekleşen özelleştirme ihalesini kazanmıştır. Başkent EDAŞ hisselerinin Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye devri tarihinde gerçekleşmiştir.

TEiAş kime ait?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı TEDAŞ, özel hukuk hükümlerine bağlı işlem görecek. TEDAŞ sermayesi 22 milyar lira TL olup tamamı devlete aittir. Bu; Enerji Bakanlığı'nın teklifi üzerine Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı ile değiştirilebilecek.

Teias ne yapar?

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), 2003 yılında Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu' ndan aldığı İletim Lisansı çerçevesinde yeni piyasa yapısına uygun olarak merkez birimleri ve yurt geneline yayılmış proje, tesis, kontrollük, işletme, bakım ve yük dağıtım üniteleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Zafer Türüt nereli?

1964 yılında Muş'ta doğan 57 yaşındaki Zafer Turut, 1988 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakultesi Elektrik- Elektronik bölümünden mezun oldu.

TEiAş Genel müdür?

Orhan KALDIRIM - Genel Müdür - TEİAŞ | LinkedIn.