657 başarı belgesi kimlere verilir?

İçindekiler:

  1. 657 başarı belgesi kimlere verilir?
  2. Başarı Belgesi hangi kanuna göre verilir?
  3. Öğretmenlere hangi durumlarda başarı belgesi verilir?
  4. 2020 aylıkla ödüllendirme ne kadar?
  5. MEB Ödül ücreti ne kadar?
  6. Sözleşmeli personele başarı belgesi verilir mi?

657 başarı belgesi kimlere verilir?

Madde 6- (1) Üstün Başarı belgesi, üç defa başarı belgesi alan personele verilir. Madde 7- (1) Ödül, Üstün Başarı Belgesi alan personele verilebilir. Vali, ilçe sınırları içinde görevli personele Kaymakam tarafından verilebilir.

Başarı Belgesi hangi kanuna göre verilir?

11- 657 sayılı Kanunun değişik 122 nci maddesinde, memurlara başarı ve üstün başarı belgesi verilmesine ilişkin esaslar düzenlenmiştir.

Öğretmenlere hangi durumlarda başarı belgesi verilir?

Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle; kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde ...

2020 aylıkla ödüllendirme ne kadar?

Para ödülünün miktarı ve ödül konusundaki sınırlamalar 2020 yılının ikinci yarısında geçerli olan aylık katsayısına göre, en yüksek Devlet memuru aylığı 1.467,38 TL olduğundan, memura bir defada verilebilecek ödülün miktarı da en çok “2.934,76 TL” tutarında olabilmektedir.

MEB Ödül ücreti ne kadar?

Çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlardaki olağan üstü çabaları ve çalışmaları nedeniyle memurlar her defasında TL para ödülü alabilmektedir.

Sözleşmeli personele başarı belgesi verilir mi?

MEB'de sözleşmeli öğretmen olarak çalışmakta olan personele mezkûr Kanunun 122'nci maddesinde memurlar için düzenlenen başarı belgesi hükmünün uygulanamayacağı değerlendirilmektedir.