Nano kaplama ne demek?

İçindekiler:

  1. Nano kaplama ne demek?
  2. Telefon nano kaplama nedir?
  3. Seramik kaplama yapılan araç çizilir mi?
  4. Telefon kaplama korur mu?
  5. Seramik kaplama çizikleri kapatır mı?
  6. Sıvı ekran koruyucu nedir?
  7. 3m telefon kaplama nedir?

Nano kaplama ne demek?

Nano seramik kaplama, araba yüzeyine; boya ve yüzeyi korumak amacıyla uygulanmakta olan, camdan elde edilen bir üründür. Yüzeye tabaka halinde uygulanan kaplama, sertleşir ve 9h'a kadar nitelendirilen bir koruma kalkanı oluşturur. Yüzeyde sağlanan koruma oldukça sert ve kalıcı bir yapıya sahiptir.

Telefon nano kaplama nedir?

Nano-kaplamalar genelde yüzeyler üzerine uygulanır, böylece maddelerin yüzey enerjisini arttırır ve istenilen özelliklere sahip olnasını sağlar. Bu özellikler basitçe şöyle sıralanabilir: Yüzeyde sıvı temasını değiştiren su itici/su emici/yağ itici özellikler. UV/IR ışımalarının ve gaz nüfuzunun engellenmesi.

Seramik kaplama yapılan araç çizilir mi?

Bu korumaların en basit mantığını şu şekilde açıklayabiliriz : Ürün uygulandığı yüzeyde aracın orijinal verniğinden daha sert bir tabaka oluşturduğu için çizik dayanımı oldukça yüksektir fakat ASLA ÇİZİLMEZ değildir. Seramik kaplama ürünleri boyaya zarar vermekten çok fayda sağlarlar.

Telefon kaplama korur mu?

Kaplama şeklinde kılıflar, sırdan plastik ve metal kılıflardan çok daha farklı. Bu sebeple bazı avantajları ve dezavantajları var. İnce yapıları sebebiyle sert darbelere karşı koruma sağlamıyor. Buna karşılık telefonunuzu kalınlaştırmadan sırdan çiziklerden korumanız mümkün.

Seramik kaplama çizikleri kapatır mı?

İçerdiği Nano cila partükülleri sayesinde cila, çizikler üzerinde yoğun bir tabaka ve dolgu oluşturarak çizikleri giderir.

Sıvı ekran koruyucu nedir?

GlasTR Nano Liquid(sıvı) ekran koruyucu. ... Cihazlarınızı çiziklerden korur, silikon formülü sayesinde de düşürmelere karşi, Klasik PET filmler ve Cam ekran koruyucular arasında bir korumaya da sahipir.

3m telefon kaplama nedir?

Ürünlerimiz, en lüks araç kaplama folyosundan üretilen yapıştırılarak uygulanan profesyonel telefon kaplama malzemesidir. Uygulaması hazır ve kolaydır. Telefon cihazlarının kendilerine has ölçülerine göre kusursuz olması için teknik çizimlerinin ardından bir çok deneme ile test edilmiştir.