Dudaklar neden Morarı?

İçindekiler:

  1. Dudaklar neden Morarı?
  2. Dudak morarması neden olur Kalp?
  3. Dudaklar nasıl beyazlatılır?
  4. Emilen boyun morluğu kaç günde geçer?

Dudaklar neden Morarı?

Dudak Morarması Nedenleri Aşırı sigara tüketimi ile de oluşabilmektedir. Az su tüketmek ve kuruması sonucunda aşırı yalamak da neden olabilmektedir. Solunum yolları enfeksiyonu ile oluşan hastalıklar nedeni ile de oluşabilir. Ani hava değişimleri ve aşırı soğuk hava etkisi ile morarmalar meydana gelebilmektedir.

Dudak morarması neden olur Kalp?

Kalbin pompalama fonksiyonunu tam olarak yerine getiremediği kalp yetersizliklerinde de ciltte, tırnaklarda ve dudakta morarma gözlenebilmektedir. Morarma kanın iyi oksijenlenemediği akciğer hastalıklarına da işaret ediyor olabilir.

Dudaklar nasıl beyazlatılır?

Her gece yatmadan önce dudaklarına birkaç damla limon suyu sür. Sabah ılık suyla durula. Taze sıkılmış limon suyu kullan. Alternatif olarak limonla balı karıştırabilir, sonra da geceleri dudaklarına uygulayarak rengini hafifçe açabilirsin.

Emilen boyun morluğu kaç günde geçer?

Boyun bölgesine oturmuş olan morluklar hem acı verebilir hem de rahatsız edici bir görüntü oluşturabilir. Ancak darbe ya da çarpma ile beraber oluşmuş bölgedeki morluklar genel olarak bir hafta içerisinde iyileşir. Eğer bunun üzerinde bir süre geçmiş ise o vakit mutlaka uzman bir doktora başvurmak oldukça önemlidir.