1 BolPuan kaç TL?

İçindekiler:

  1. 1 BolPuan kaç TL?
  2. BolBol nedir?
  3. Pegasus bol bol üyelik nedir?
  4. Pegasus u nereye şikayet edebilirim?
  5. ING toplam BolPuan nedir?
  6. PeP banka kartı mı?
  7. PeP kart guvenilir mi?
  8. Pegasus kredi kartı hangi banka?

1 BolPuan kaç TL?

flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız. Uçuşu gerçekleştirdiğinizde bu bileti mobil uygulamalardan almışsanız 200 BolPuan, flypgs.com ya da diğer kanallardan almışsanız 100 BolPuan kazanırsınız.

BolBol nedir?

BOLBOL NEDİR? Sadece cep telefonu numaranla kayıt olabildiğin ve her uçuşundan yüzlerce BolPuan kazandığın bir uçuş programıdır.

Pegasus bol bol üyelik nedir?

BolBol Uçuş Programı'na katılmak çok kolay, ücretsiz üye olduktan sonra en uygun fiyatlarla uçak bileti alabilirsin. BolPuanlarını biriktirip ödül biletler kazanabilirsin. Cep telefonun üyelik numaran! Kartlar, kullanıcı kodları, üyelik numaraları yok.

Pegasus u nereye şikayet edebilirim?

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi Çağrı Merkezimizden (444 60 01) alınacaktır.

ING toplam BolPuan nedir?

ING Pegasus BolBol Premium Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından yapılan tüm her 100 TL'ye 50 BolPuan yani her 2 TL alışverişinize 1 BolPuan, Pegasus BolBol uçuş programı kapsamında Pegasus Havayolları'nda gerçekleşen her 100 TL harcamanıza 100 BolPuan yani her 1 TL harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız.

PeP banka kartı mı?

PeP Kart fiziksel karttır. Fiziksel POS, ATM ve PeP Döviz hesabı, yurt dışı para transferi işlemleri için gerekli olan bir karttır.

PeP kart guvenilir mi?

PeP'in, her alışverişte numarası değişen PeP Visa sanal kartınızla internet alışverişleriniz artık %100 güvenli! Avrupa'daki tüm bankalardan PeP hesabınıza anında ve uygun fiyatla ödeme alın.

Pegasus kredi kartı hangi banka?

ING Pegasus BolBol Premium Kredi Kartı