Cep telefonu üretim tarihi nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Cep telefonu üretim tarihi nasıl öğrenilir?
  2. Telefonun ne zaman kullanıldığını öğrenme?
  3. Telefonun hangi model olduğunu nasıl anlarım?
  4. Cihazımın modeli ne?
  5. Telefonun seri numarası nasıl öğrenilir?
  6. Samsung telefon özelliklerine nereden bakılır?
  7. Samsung telefon hafızası nasıl öğrenilir?
  8. Telefonun dahili depolama alanı nerede?
  9. J7 ekran kaç para?
  10. J7 Prime ekran ne kadar?
  11. J7 Prime ön cam ne kadar?
  12. Telefon ekranı kaç tl'ye yapılır?
  13. Dokunmatik ekran tamiri ne kadar?
  14. Samsung a7 cam değişimi ne kadar?

Cep telefonu üretim tarihi nasıl öğrenilir?

Yapmanız gereken tek şey Google Play'den Phone INFO *Samsung* uygulamasını indirmek. Uygulama sizin için telefonunuzun geçmişi ile ilgili birçok bilgiyi ortaya çıkaracak. Uygulama, sadece telefonunuzun nerede ve ne zaman üretildiğini değil, aşağıdaki bilgilerinin tümünü buluyor: Cihazın üretim tarihi ve yeri.

Telefonun ne zaman kullanıldığını öğrenme?

Uygulamalarda geçirdiğiniz zamanı yönetme

  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Dijital Denge ve ebeveyn denetimleri'ne dokunun.
  3. Grafik, bugünkü telefon kullanımınızı gösterir. Daha fazla bilgi için grafiğe dokunun. ...
  4. Daha fazla bilgi almak veya uygulama ayarlarını değiştirmek için listelenen bir uygulamaya dokunun.

Telefonun hangi model olduğunu nasıl anlarım?

En Kolay Yol. Telefon marka ve modelinizi öğrenmenin en kolay yolu IMEI numarası ile yapılmaktadır. Cihazınızda sırası ile *#06# yapınız. Karşınıza 15 haneli IMEI numarası gelecektir.

Cihazımın modeli ne?

Android'in Settings menüsüne gidin. Aşağı doğru kaydırma yapın ve About Phone seçeneğini bulup üzerine dokunun. About Phone sekmesinde Phone name ya da benzer isimde bir kayıt göreceksiniz. Burada akıllı telefonun marka ve model bilgisi ya da yalnızca model kodu yazabilir.

Telefonun seri numarası nasıl öğrenilir?

Telefonumun IMEI Numarasını Nasıl Öğrenebilirim. Kullanmakta olduğunuz telefonunun IMEI (Seri) numarasını öğrenebilmeniz için cep telefonunuzda *#06# tuluna basmanız yeterlidir. Bazı cihazlarda ise bu tuşlamayı yaptıktan sonra arama tuşuna basmanız gerekebilir. Karşınıza 16 haneli IMEI numarası çıkacaktır.

Samsung telefon özelliklerine nereden bakılır?

Android telefonun Yazılımını ve diğer özelliklerini öğrenme Telefonunuzla ayarlar kısmına geliniz. En aşağıya inerek “Hakkında” seçeneğine tıklayınız.

Samsung telefon hafızası nasıl öğrenilir?

Telefonunuzda ne kadar hafıza kaldığını görmek için aşağıda yolu izlemeniz yeterli. Ana ekrandan, menü tuşuna basın ve Ayarlar'ı seçin. Aşağı kaydırın ve SD kart ve telefon belleği seçeneğini seçin. Şimdi size toplam alan ve hem telefon hafızasının hem de taktığınız SD kartlarda ne kadar kullanıldığını göstereceksiniz.

Telefonun dahili depolama alanı nerede?

Depolama alanınızı görme

  1. Android telefon veya tabletinizde Google One uygulamasını ...
  2. Üstte, Depolama alanı'na dokunun.
  3. "Kullanılan depolama alanı" altında, her bir Google ürünü tarafından kullanılan depolama alanını görebilirsiniz.

J7 ekran kaç para?

Samsung Galaxy J7 ekran değişimi fiyatı 500 TL'dir. Samsung Galaxy J710 siyah, beyaz ve gold ekran değişimi fiyatı 500 TL'dir. Ön cam değişimi fiyatı ise 180 TL'dir.

J7 Prime ekran ne kadar?

Samsung Galaxy J7 Prime ekran değişimi fiyatı 250 TL | GSM İletişim™

J7 Prime ön cam ne kadar?

Samsung Galaxy J7 Prime ön cam değişimi fiyatı 180 TL'dir. Cam değişimi uzman ve tecrübeli Samsung teknisyenlerimiz tarafından cihazınıza özel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır. Cam değişimi yapılan teknik servis odamız tamamen sterilize edilmiş ve statik elektrikten arındırılmıştır.

Telefon ekranı kaç tl'ye yapılır?

O halde sadece ön cam değişimi yapılması yeterlidir ve ön cam değişimi fiyatı 100 TL'dir. Ancak telefonunuzun görüntüsü yok ise, dokunmatiğin bir kısmı ya da tamamı basmıyorsa ya da iç ekranda kırılma yaşanmış ise full tek parça ekran değişimi yapılması gerekmektedir ve ücreti 300 TL'dir.

Dokunmatik ekran tamiri ne kadar?

Günümüzde kullanılan akıllı telefonlar ele alındığında dokunmatik ekranın değişimi minimum 100 TL fiyatla gerçekleşirken maksimum 2700 TL seviyesine kadar yükselebiliyor. Telefonların toplam değerleri yükseldikçe ekranlarının ücretlerinde de yükselmeler yaşanıyor.

Samsung a7 cam değişimi ne kadar?

Orjinal full panelli (dokunmatik + ön cam + iç ekran + panel) ekran değişimi ücreti 500 TL'dir. Ekran tamiri ve ardından testleri sorunsuz bir şekilde yapıldıktan sonra telefonunuz incelemenize ve beğeninize sunulur.