Prof Dr Mehmet Kul kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Mehmet Kul kimdir?
  2. Prof Dr Mehmet Çelik hangi üniversitede rektör?
  3. Prof Dr Mehmet Çelik nereli?
  4. Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Özel mi devlet mi?
  5. Aselsan Mehmet Çelik Kimdir?
  6. Ömer Tümay kimdir?
  7. SİVAS ikinci üniversite nereye kurulacak?

Prof Dr Mehmet Kul kimdir?

02.04.1970 yılında Kahmramanmaraş/Elbistan'da doğan Prof. Dr. Mehmet KUL, ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nden 1995 yılında lisans, 1997 yılında yüksek lisans ve 2003 yılında doktora derecesini almıştır. 1995-1996 yılları arasında Türk Standartları Enstitüsü'nde çalışmıştır.

Prof Dr Mehmet Çelik hangi üniversitede rektör?

Rektörümüz Yıldız ise ANKA Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik'i Üniversitemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Rektör Danışmanımız Prof.

Prof Dr Mehmet Çelik nereli?

Mehmet Çelik (d. 1933, Söke, Aydın), Türk siyasetçi. Mehmet Çelik (d. 5 Haziran 1954, Elazığ), Türk tarih profesörü

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Özel mi devlet mi?

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas'ta kurulu olan bir devlet üniversitesidir. Üniversite tarihinde kurulmuştur.

Aselsan Mehmet Çelik Kimdir?

Mehmet ÇELİK, Aselsan Akademi Kurulu Başkanlığı, Savunma Sanayi Teknolojileri Yönetim Kurulu Üyeliği ile birlikte Nisan 2017 tarihinden itibaren ASELSAN Teknoloji ve Strateji Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Ömer Tümay kimdir?

Ömer Tümay kimdir? 1960 İstanbul doğumlu olan Ömer Tümay, St. Benoit Lisesi ve Marmara Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun oldu. 1989 yılından 2000 yılına kadar Camel Trophy'de eğitmenlik yapan Tümay, aynı zamanda Camel Active, Camel Trophy ve Camel Collection'ın isim haklarına da sahip.

SİVAS ikinci üniversite nereye kurulacak?

SİVAS'ta kurulacak olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin yeri belirlendi. Kentin ikinci üniversitesi olacak olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Kurt Deresi Mevkii'ndeki 400 dönüm arazi üzerine inşa edilecek.