Çin topu nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Çin topu nedir ne işe yarar?
  2. Çin topu aktarlarda bulunur mu?
  3. Çin topu kaç para?
  4. Çin topu nasıl kullanılır?
  5. Çin topu eczanede satılıyor mu?
  6. Sildenafil yan etkileri nelerdir?
  7. Sildenafil 100 mg etkisi ne kadar sürer?
  8. Sildegra ilişkiden ne kadar önce alınmalı?
  9. Sildenafil zararlı mı?

Çin topu nedir ne işe yarar?

Gergadan boynuzu da dahil olmak üzere 38 Çin ilacının bir araya gelmesiyle oluşan bu özel formül çok güçlü bir ereksiyon kuvveti ortaya çıkarma, ilişki süresini yukarı çekme ve doğurganlık etkisini arttırmasıyla bilinen bir afrodizyaktır.

Çin topu aktarlarda bulunur mu?

Çin topu daha çok aktarlarda ve internet satış sitelerinde bulunmaktadır.

Çin topu kaç para?

Çin topu fiyatları web sitemizde yer almaktadır. Çin topu satış yerleri aramanıza gerek yok, web sitemiz çin topu satış sitesidir....Çin Topu Fiyatları
Ürün İsmiÜrün AdetiÇin Topu Fiyatları
4'lü Çin topu1 KutuÇin Topu Fiyatı : 30,00 TL
4'lü Çin topu2 KutuÇin Topu Fiyatı : 55,00 TL
4 satır daha

Çin topu nasıl kullanılır?

Çin topu nasıl kullanılır, cinsel birliktelikten yaklaşık yarım saat önce ağız yoluyla alınan ilacın yarı aç karna alması önerilir. Bunun nedeni ise karnınız açken ereksiyonun etkisi daha hızlı ve güçlü görüyor olmanız.

Çin topu eczanede satılıyor mu?

Çin topu 4 lü macun bir kutu pakette içerisinde toplam 4 adet macun satışı yapılmaktadır. Bir adet macun ağızda çiğnenerek alınmalıdır. ... Satış yerleri olarak eczanede kesinlikle satılmaz. Fakat isterseniz online wep sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Sildenafil yan etkileri nelerdir?

Sildenafilin yan etkileri baş ağrısı, yüz kızarması, baş dönmesi, bulanık görüş ve karın ağrısı olabilir. İlaç, göğüs ağrısını tedavi etmek için kullanılan nitratlarla alınmamalıdır çünkü birleşim kan basıncında tehlikeli bir düşüşe neden olabilir.

Sildenafil 100 mg etkisi ne kadar sürer?

Cinsel ilişkiden bir saat kadar önce alınması önerilen Viagra, yutularak alındıktan 30 dakika kadar sonra etkinliğini göstermeye başlar ve etkisi 4 saat kadar sürer. Günlük önerilen dozu 50 mg'dır. 25 mg'da yeterli olabilmektedir. Bazı kişilerde doz, 100 mg'ye kadar, sadece doktor tarafından yükseltilebilir.

Sildegra ilişkiden ne kadar önce alınmalı?

Türkiye'de aynı etken maddeden üretilen iki ilaç daha var; Sildegra (Fako) ve Vigrande (Eczacıbaşı). Bu ilaçlar penis düz kaslarını genişleterek etki gösteriyor. Günde bir kereden fazla olmamak üzere, cinsel ilişkiden 1 saat önce alınmalı ve etkisinin ortaya çıkabilmesi için cinsel uyaran olmalıdır.

Sildenafil zararlı mı?

İlacın yan etkileri baş ağrısı, baş dönmesi, bulanık görüş ve düşük kan basıncını (tansiyonu) içerebilir. Kalp hastalığı, karaciğer işlev bozukluğu veya böbrek hasarı olan hastalar ilacı kullanırken dikkatli olmalıdırlar çünkü ciddi yan etkiler yaşayabilirler.