Dalin sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Dalin sahibi kimdir?
  2. Dalin Şampuan israilin mi?
  3. Dalin hangi ülkelerde var?
  4. Dalin Şampuan hangi ülkeye aittir?
  5. Dalin markası hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?

Dalin sahibi kimdir?

Dalin markası, Bilim İlaç'ın da kurucusu olan Eczacı Adil Karaağaç tarafından, Kopaş KozmetikPazarlama ve Sanayi A.Ş. bünyesinde 1983 yılında yaratıldı.

Dalin Şampuan israilin mi?

Dalin markası, Bilim İlaç'ın da kurucusu olan Eczacı Adil Karaağaç tarafından, Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi A.Ş. bünyesinde 1983 yılında yaratıldı.

Dalin hangi ülkelerde var?

Almanya, Hollanda, İngiltere, Makedonya, Romanya, Sırbistan, KKTC, Karadağ, Danimarka, Azerbeycan, Gürcistan, Kuzey Irak, Suudi Arabistan, Tunus, Libya, Malezya, Hong Kong, ihracat yaptığımız ülkelerin başında geliyor. Bu ülkelerde Dalin markasıyla raflardayız.

Dalin Şampuan hangi ülkeye aittir?

Dalin, bebek bakımında çeşitli ürünlere sahip uluslararası bir markadır. Türk şirketi, Kopaş Kozmetik & Pazarlama A.Ş tarafından 1983 yılında üretilmiştir. Kopaş ise İstanbul merkezli Bilfar Holding'in bünyesindedir.

Dalin markası hayvanlar üzerinde test yapıyor mu?

Hayvanlar üzerinde deney yapan markalar kozmetik kategorisindekiler: ... Hayvanlar üzerinde deney yapmayan kozmetik firmaları: Africa Organics, Almawin, Aubrey, Avalon, Body Essence, Burt's Bees, Ciel D'Azur, Dalan, Dalin Organik, Dermalogica, Dermalush, Dr.