Aftoral sprey neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Aftoral sprey neye iyi gelir?
  2. Aftoral sprey kimler kullanabilir?
  3. Aftadur sprey nasıl kullanılır?
  4. Aftadur ne icin kullanilir?
  5. Aftadur jel ne işe yarar?

Aftoral sprey neye iyi gelir?

Aftoral Oral Sprey Aft oluşumlarının tedavi sürecinde aft oluşumunun gerçekleştiği bölgelerde koruyucu bir film tabakası oluşturarak zarar görmüş dokuların iyileşmesine ve ağrının giderilmesine yardımcı olur.

Aftoral sprey kimler kullanabilir?

Aftoral Oral Sprey; yetişkin kadın ve erkeklerde dil, diş eti, yanak ve damakta oluşan aftlara uygulanır. Aftları doğal içeriğiyle ortadan kaldırır. Morus nigra ve licorice; antioksidan ve antimikrobiyal etkisiyle ağız içindeki iltihaplı hücreli yıkar, ağız epitel dokusunu yeniler.

Aftadur sprey nasıl kullanılır?

Aftadur® Plus Sprey yetişkinlerde ve çocuklarda kullanılabilir. Kullanım talimatı: Ürünü ilk kez kullanacaksanız öncelikle kapağı çıkartıp, yerine sprey başlığını takın. Spreyi bu başlık yardımıyla direkt ağız içindeki lezyon üzerine 3 kez veya tahriş olan bölgeyi kaplayacak şekilde ihtiyacınız olduğu kadar sıkın.

Aftadur ne icin kullanilir?

Aftadur® Plus Sprey, tedaviyi destekler ve aftöz stomatit, aftöz ülserler, ortodontik teller ve rahatsızlık veren protezlerden kaynaklanan travmatik lezyonlar gibi ufak lezyonlar nedeniyle ağızda oluşan acının giderilmesinde yardımcı olur. Ayrıca ağız içine yayılmış aftöz ülserler için de endikedir.

Aftadur jel ne işe yarar?

Aftadur® Plus Jel ağız boşluğunda aft nedeniyle açığa çıkmış sinir uçlarının üzerini koruyucu bir film tabakası ile kaplayarak işlev görür. Böylece daha fazla tahrişi önler ve acı hissinin giderilmesini sağlar. İçerdiği hiyalüronik asit ve Aloe vera zarar görmüş dokunun doğal iyileşmesini destekler.