192.168 21 şifresi nedir?

İçindekiler:

  1. 192.168 21 şifresi nedir?
  2. Airties modem arayüz şifresi nedir?
  3. Airties giriş nasıl yapılır?
  4. Airties modem şifresi nasıl bulunur?
  5. AirTies modem şifresi nasıl değiştirilir?

192.168 21 şifresi nedir?

192.168.1.1 veya 192.168.2.1 IP adreslerini internet tarayıcınızın adres çubuğuna yazıp adrese gidin. Kullanıcı adı ve şifre kısmına admin yazarak giriş yapın. Eğer kabul etmezse kullanıcı adını admin, şifreyi ise ttnet olarak değiştirin. Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Airties modem arayüz şifresi nedir?

Cihazın varsayılan kullanıcı adına “admin” şifre bölümüne “ttnet” yazarak geçiş yapabilirsiniz. Eğer cihazın giriş şifresini daha önce değiştirdiyseniz şifre bölümüne değiştirdiğiniz şifreyi yazmalısınız.

Airties giriş nasıl yapılır?

Modemin arayüzüne ulaşmak için 192.168.2.1 ip adresini yazdım. Bu ip adresi AirTies modemler için login ekranını açar. Açılan bu ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek modemin içine ulaşabilirsiniz. Varsayılan ayarlarda Kullanıcı adı: Admin Şifresi: ttnet.

Airties modem şifresi nasıl bulunur?

çalıştırınız. 2. Web tarayıcınızın “Adres” kısmına cihazınızın Web arayüzünün varsayılan adres olan 192.168.2.1 adresini yazıp “Enter” a basınız. 3. Cihazınızın web ara yüzünün “GİRİŞ” ekranı gelecektir. Bu ekranda giriş için şifre isteyen bir iletişim kutusu göreceksiniz.

AirTies modem şifresi nasıl değiştirilir?

Airties marka router'larda WiFi şifresini değiştirmek için önce router'ın kullanıcı arayüzüne oturum açın (önceki adımda belirttiğimiz gibi). Airties router'ların IP adresi olarak 192.168.2.1'i kullanıyor. Oturum açtıktan sonra “Kablosuz” ana menüsünün altından “Kablosuz Ağ Ayarları” üzerine tıklayın.