Huzur Derneği kimin?

İçindekiler:

  1. Huzur Derneği kimin?
  2. Huzur Derneği hangi cemaatin?
  3. Bereket derneği hangi cemaatin?
  4. Huzur Derneği guvenilir mi?
  5. Mahmud Şentürk Kimdir?

Huzur Derneği kimin?

Derneğimiz Mahmud Şentürk hocamız tarafından kurulmuştur. Hizmet noktasında hiçbir fert gözetmeksizin ehli sünnet çizgisindeki bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte olmaktayız. Siyasetin üstünde bir hizmet veren bir kurum olarak devam etmektedir.

Huzur Derneği hangi cemaatin?

Huzur Derneği kime veya nereye bağlı? Derneğimizin herhangi bir ideolojik hareket veya siyasi parti ile bağı bulunmamaktadır. Huzur Derneği İslam'ın vakıf müessesi özelliklerini taşımaktadır ve Türk hukuk sistemi içerisinde kurulmuş olan bir kurumdur.

Bereket derneği hangi cemaatin?

Bereket Derneği'nin bir cemaat veya siyasi görüş ile bağlantısı var mı? Derneğimiz Muhammed ( Mehmet) Culha hocamız tarafından kurulmuştur. Hizmet noktasında hiçbir fert gözetmeksizin ehli sünnet çizgisindeki bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte olmaktayız.

Huzur Derneği guvenilir mi?

HuzurDerneği güvenilir mi? Huzur Derneği bugüne kadar ihtilaf veya şüphe doğuracak hiçbir proje ve faaliyetin içerisinde yer almamış, tüm bağışçıları ve gönüllülerinin duyduğu güvenle kısa sürede ülkemizin öncü kuruluşları arasında yer almayı başarmıştır.

Mahmud Şentürk Kimdir?

Tarih araştırmacısı. , İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi (1978) mezunu. Marmara Üniversitesi Tarih Bölümünde 1986'da yüksek lisansını, 1991'de doktorasını tamamladı.