Psovate merhem nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Psovate merhem nedir ne için kullanılır?
  2. Psoderm krem ne işe yarar?
  3. Psorcutan krem ne işe yarar?
  4. Betnovate c krem nedir?
  5. Psoderm losyon nasil kullanilir?
  6. Psocal beta merhem ne işe yarar?
  7. Beklazon ne işe yarar?
  8. Betasalic losyon nedir nasıl kullanılır?

Psovate merhem nedir ne için kullanılır?

PSOVATE diskoid lupus eritematozus (genellikle yüzde görülen plaklar - bir çeşit deri hastalığı), liken planus ( deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı ), sedef hastalığı, zor tedavi edilen egzamalar gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.

Psoderm krem ne işe yarar?

PSODERM diskoid lupus eritematozus (genellikle yüzde görülen plaklar-bir çeşit deri hastalığı), liken planus (deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı), sedef hastalığı (psöriasis) zor tedavi edilen dermatozlar (deri hastalıkları) gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için ...

Psorcutan krem ne işe yarar?

PSORCUTAN sedef hastalığının (psöriazis) tedavisi için kullanılan açık beyaz sarımsı beyaz yarı şeffaf bir pomattır. PSORCUTAN'ın ambalaj büyüklüğü 30g'dır ve 1g PSORCUTAN 0,05 mg kalsipotriol etkin maddesini içerir. Sedef hastalığı, deri hücreleri çok hızlı çoğalmaya başladığı zaman oluşur.

Betnovate c krem nedir?

BETNOVATE-C, hafifçe ciltteki hasarlı bölgeye sürülür. Gerektiğinde, dirsek ve dizlerdeki kalın sedef plakları gibi daha dirençli hasarlarda, tedavi alanına oklüzyon (cildin bir sargı ile kapatılması) uygulanarak merhemin etkisi artırılabilir. Bu olgularda genellikle bir gece cildin sargı ile kapatılması yeterlidir.

Psoderm losyon nasil kullanilir?

Sabah akşam iyileşme meydana gelinceye kadar saç derisine az miktarda uygulayınız. Başkasına uyguluyor iseniz uygulama sonrasında ellerinizi yıkayınız veya uygulamayı eldiven ile yapınız. Daha sonra sağlanan düzelmenin sürdürülmesi için günde bir kez ya da daha seyrek olarak uygulanabilir.

Psocal beta merhem ne işe yarar?

PSOCAL BETA sedef hastalığının belirtilerini tedavi eder ve hızla çoğalan derideki hücrelerin normale dönmesine yardımcı olur. PSOCAL BETA, merhem formunda 30 gramlık alüminyum tüplerde kullanıma sunulmaktadır.

Beklazon ne işe yarar?

BEKLAZON' un krem formu derinin nemli ve sızıntılı lezyonlarında, losyon formu derinin nemli veya kıllı olduğu alanlarda, pomad formu ise derinin kuru, likenifiye veya pullu lezyonlarında kullanılır.

Betasalic losyon nedir nasıl kullanılır?

BETASALIC özellikle kafa derisi üzerine ve vücudun kıllı bölgelerinde uygulamaya uygundur. BETASALIC cilt üzerine kolaylıkla uygulanır, saçları yapıştırmaz, yağlandırmaz, cilt üzerinde kuruluk yapmaz, görünür iz bırakmaz ve soğutucu etkisi vardır.