Çeyrek altın tarifesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Çeyrek altın tarifesi ne kadar?
  2. Çeyrek altın paketi nasıl iptal edilir?
  3. Altin firsat paketi nasil iptal edilir?
  4. A101 kapıda teslimat ücreti ne kadar?

Çeyrek altın tarifesi ne kadar?

15 TL'ye her yöne 200 dakika içeren Çeyrek Altın Tarifesi'nde fiyat her ay aynı kalırken, dakikalarınız aydan aya artar, 6. ay itibariyle her yöne 400 dk'ya ulaşır, siz de kaldıkça kazanırsınız. Tarifeye geçiş için «CEYREK» yazıp 7000'e gönderebilirsiniz.

Çeyrek altın paketi nasıl iptal edilir?

Kullanılmayan bakiyeler 30 günün sonunda silinir; bir sonraki aya devretmez. Transfer edilemez. Tarife kapsamında kazanılan içerikler SOR CEYREK yazıp 7000'e ücretsiz göndererek anlık sorgulanabilir. Tarife kapsamında verilen içerikler iptal edilemez.

Altin firsat paketi nasil iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

A101 kapıda teslimat ücreti ne kadar?

A101 Kapıda Uygulaması üzerinden toplamda (kargo bedeli hariç)en az 50 TL tutarında ürünleri sepetinize ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz. Taşıma bedeli ödeyecek miyim? Sipariş taşım bedeli 5,50 TL olup, ödeme aşamasında alışveriş bedeline ilave edilecektir. 100 TL ve üzeri siparişlerde taşıma ücreti alınmamaktadır.