Izmir Karabağlar Belediyesi Emlak vergi Dairesi nerede?

İçindekiler:

  1. Izmir Karabağlar Belediyesi Emlak vergi Dairesi nerede?
  2. Karabağlar Belediyesi nereye bağlı?
  3. Karabağlar eskiden nereye bağlıydı?
  4. Tc ile vergi borcu sorgulama nasıl yapılır?
  5. Konak emlak vergi Dairesi nereye taşındı?
  6. Karabaglar ne zaman ilce oldu?

Izmir Karabağlar Belediyesi Emlak vergi Dairesi nerede?

Posta çeki ve banka ödemelerinizde emlak ve çevre temizlik vergisi sicil numaranız ile TC kimlik no, ad ve soyadınızı mutlaka yazınız....
KONUMTELEFON
1-Cennetoğlu mah., Yeşillik Cad. No:232 Karabağlar İzmir0232 414 78 67
2-Gazi Mah. 3882 Sok No:3 Eskiizmir0232 414 78 76
3 satır daha

Karabağlar Belediyesi nereye bağlı?

Karabağlar, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde Konak, doğusunda Buca ve Gaziemir, güneyinde Menderes, batısında Güzelbahçe ve Seferihisar, kuzeybatısında Balçova ve Narlıdere ilçeleri bulunmaktadır.

Karabağlar eskiden nereye bağlıydı?

tarihinde kabul edilen 5747 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu kararıyla ilçe olmuştur. Karabağlar'a Konak, Buca ve Gaziemir ilçelerinden 55 mahalle bağlanmıştır. Ayrıca Konak ilçesine bağlı olan Kavacık ve Tırazlı köyleride Karabağlar ilçesine bağlanmıştır.

Tc ile vergi borcu sorgulama nasıl yapılır?

E-DEVLET KAPISI ÜZERİNDEN VERGİ BORCU SORGULAMA NASIL YAPILIR? Öncelikle https://www.turkiye.gov.tr/gib-vergi-borcu-sorgu linkine tıklayın. Çıkan sayfada, eğer kimlik doğrulaması yapmadıysanız bir uyarı göreceksiniz. Kimliğimi şimdi doğrula butonuna basarak yönlendirileceğiniz sayfada kimlik doğrulaması yapabilirsiniz.

Konak emlak vergi Dairesi nereye taşındı?

Yine İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Konak Vergi Dairesi Müdürlüğü ise, 31.05.2021 Pazartesi'den itibaren Fahrettin Altay Mahallesi 65/20 Sokak No:2 Karabağlar/İzmir adresinde hizmet vermeye başlamıştır."

Karabaglar ne zaman ilce oldu?

tarihinde kabul edilen 5747 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu kararıyla ilçe olmuştur. Karabağlar'a Konak, Buca ve Gaziemir ilçelerinden 55 mahalle bağlanmıştır.