Lavabo giderinden su neden geri gelir?

İçindekiler:

  1. Lavabo giderinden su neden geri gelir?
  2. Mutfak lavabosu neden taşar?
  3. Yağ çözücü lavabo açar mı?
  4. Lavabo neden köpürür?

Lavabo giderinden su neden geri gelir?

Lavabo giderinden su gelmesi durumunda ilk akla gelen tıkanıklık olduğudur. Çünkü, tıkanıklık olduğunda pis su gider hattında kullanım suyu gitmeyecek geri gelip gider taşacaktır. Pis su evde hijyenik ortamlara zarar vereceği için makine ile oluşan tıkanıklık kırma dökme olmadan açılmalıdır.

Mutfak lavabosu neden taşar?

Gider hattınız, yağlanmadan dolayı daralmış olabilir ve taşmaya sebep oluşturabilir, en büyük sebebi ise gider hatlarının yanlış eğiminden ötürü geri taşma yapabilir. ... Aynı şekilde lavabo gideri taşması gibi tuvalet gideri de taşabilir.

Yağ çözücü lavabo açar mı?

Mutfak gideri açma için ilk akla gelen şey genellikle kireç ve yağ çözücü kimyasallar olmaktadır. ... Özel teçhizatları sayesinde tesisat firmaları 30 dakika gibi bir süre de evinize gelip tıkalı mutfak giderinizi, banyo giderinizi açabilmektedirler.

Lavabo neden köpürür?

Süzgeçlerden köpüklü su gelmesinin nedeni, lavabonun tıkanmasıdır. Lavabo suyu geri tepiyor gibi bir sorunla karşılaşırsanız, giderde bir tıkanıklık var demektir. Giderde biriken pislikler, kimyasallar ile birleşerek köpük oluşumuna neden olur. Geri tepme durumunda suyun köpüklü gelmesinin nedeni de budur.