Panadol Night nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Panadol Night nedir ne için kullanılır?
  2. Panadol plus ne işe yarar?
  3. Panadol Migrestop 250 mg ne işe yarar?
  4. Panadol Migrestop ne ise yarar?

Panadol Night nedir ne için kullanılır?

jenerik ismi, acetaminophen'dir. parasetamol içerdiği için midesi ile problemi olanların gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri güzel bir ağrıkesici. panadol night versiyonu ağrıyı alma, ateşi düşürme ve devirerek uyutma işlevlerine sahiptir. o sebeple yatağa girmeden 20 dakika önce alınız.

Panadol plus ne işe yarar?

PANADOL EXTRA, 24 tablet içeren blister ambalajlardadır. PANADOL EXTRA, hafif ve orta şiddetli ağrılar (baş ağrısı, migren, ağrılı adet görme, boğaz ağrısı, kas-iskelet ağrıları, kireçlenmeye bağlı ağrılar) ve ateşin giderilmesinde kullanılır.

Panadol Migrestop 250 mg ne işe yarar?

250 mg parasetamol, 250 mg asetilsalisilik asit ve 65 mg kafein içeren Panadol Migrestop, baş ağrısı ve auralı/aurasız migren ataklarının akut tedavisinde ve hafif ila orta şiddetteki migren baş ağrısının geçici olarak giderilmesinde endikedir.

Panadol Migrestop ne ise yarar?

Migren tedavisinde yeni bir boyut 250 mg parasetamol, 250 mg asetilsalisilik asit ve 65 mg kafein içeren Panadol Migrestop, baş ağrısı ve auralı/aurasız migren ataklarının akut tedavisinde ve hafif ila orta şiddetteki migren baş ağrısının geçici olarak giderilmesinde endikedir.