Emniyet Müdürü Ali Temiz kimdir?

İçindekiler:

  1. Emniyet Müdürü Ali Temiz kimdir?
  2. Afyon Emniyet amiri kim?
  3. Gürsel Yıldız kimdir?
  4. Dr Gürsel Yıldız hangi hastanede?
  5. Prof Dr Gürsel Yıldız nerede çalışıyor?

Emniyet Müdürü Ali Temiz kimdir?

​ 1966 yılında Samsun ilinde doğdu. Polis Akademisinden 1991 yılında mezun olarak Komiser Yardımcısı olarak mesleğe girdi. Sırasıyla; Ankara, Artvin, Ankara İl Emniyet Müdürlükleri, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaptı.

Afyon Emniyet amiri kim?

Emniyet Genel Müdürlüğü trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı görevindeyken İç İşleri Bakanlığının onayı ile 23.01.2020 tarihinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürümüz Ali Temiz Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gürsel Yıldız kimdir?

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız; "1969 yılında Kırklareli'nde doğdu. ... Sırasıyla İstanbul, Mardin, Kocaeli, Şanlıurfa ve İzmir İl Emniyet Müdürlüklerinde deyişik kademelerde görevde bulundu. Halen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmakta olan Gürsel Yıldız evli ve iki çocuk babasıdır.

Dr Gürsel Yıldız hangi hastanede?

Gürsel YILDIZ - Medical Doctor - Yeni Yuzyil Universitesi Ozel Gaziosmanpasa Hastanesi | LinkedIn.

Prof Dr Gürsel Yıldız nerede çalışıyor?

Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tamamlayıp İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur. Doç.Dr.Gürsel Yıldız, Tuzla'da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.