Kamil Koç FlixBus nedir?

İçindekiler:

  1. Kamil Koç FlixBus nedir?
  2. Açık bilete çevirme nedir Kamil Koç?
  3. Flixbus kaç ülkede?
  4. Açık bilete çevirmek ne demek?
  5. Flixbus hangi ülkelerde var?

Kamil Koç FlixBus nedir?

Kâmil Koç, 2019 yılında Avrupa'nın en büyük şehirlerarası otobüs ağını kuran FlixBus'ın iş ortağı olmuştur. 2013 yılından beri 100 milyondan fazla yolcusuna hizmet veren FlixBus bugün 35 ülkede 2.500'den fazla güzergâhı birbirine bağlayarak herkes için çevreci ve akıllı seyahat imkanı sunmaktadır.

Açık bilete çevirme nedir Kamil Koç?

Bilet İptali Seferinize 1 saat ve daha az süre kaldığı durumda biletiniz iptal edilemez, 12 ay boyunca kullanabileceğiniz şekilde açık bilete dönüştürülür.

Flixbus kaç ülkede?

2011 yılında kurulan Flixbus kısa süre içerisinde önemli bir büyüme kaydederek operasyonlarını Avrupa geneline ve Amerika kıtasına kadar genişletti. 29 ülkede 2 binden fazla güzergahta hizmet veren Flixbus; günde 350 binden fazla otobüs seferi düzenliyor.

Açık bilete çevirmek ne demek?

Tren, otobüs ya da uçak bileti rezervasyonu yaparken açığa alma işlemi ile gelecekteki seyahat planları için avantajlı bilet fiyatlarından yararlanılabilir. ... Aynı zamanda satın alınan biletin iptali gibi durumlarda bilet açığa alınarak iptal durumunda oluşan maddi zarar engellenebilir.

Flixbus hangi ülkelerde var?

2016 yılının Ocak ayında ise Flixbus, FlixBus CEE iştirakini kurarak Orta ve Doğu Avrupa'da Çekya, Slovakya, Macaristan, Romanya, Polonya, Slovenya ve Hırvatistan gibi ülkelerde otobüs seferlerini başlayacağını duyurdu. Firma 2016 yılının Mart ayında ise Birleşik Krallık ve İspanya'ya yönelik ilk seferlerini düzenledi.