Elektrik elektronik Mühendisliği staj ne zaman?

İçindekiler:

  1. Elektrik elektronik Mühendisliği staj ne zaman?
  2. Elektrik stajı nerelerde yapılır?
  3. Elektrik-Elektronik Mühendisliği staj kaçıncı sınıfta?
  4. Mühendislik stajı kaç gün?
  5. Makine Mühendisliği staj kaç gün?

Elektrik elektronik Mühendisliği staj ne zaman?

Genel staj en erken 4. yarıyılı takip eden yaz tatilinde ve mesleki staj 6. yarıyılı takip eden yaz tatilinde yapılır.

Elektrik stajı nerelerde yapılır?

1) Nerelerde staj yapılabilir? Staj elektrik ve/yeya elektronik alet tasarımı/üretimi yapan, atölyesi veya laboratuvarı olan organizasyonlarda veya elektronik, iletişim veya kontrol ile ilgili yazılım şirketlerinde yapılabilir. Staj yapılan yerde en az bir Elektrik-Elektronik mühendisinin çalışması gerekmektedir.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği staj kaçıncı sınıfta?

3. Sınıf yaz stajı yapılacak kurumdaki faaliyetlerin elektrik-elektronik mühendisliği için uzman mühendislik bilgi ve deneyimi gerektiren kuruluşlar olması arzu edilir.

Mühendislik stajı kaç gün?

Zorunlu staj süresi kaç gündür? Lisans öğretiminde aranan stajların toplam süresi 60 (altmış) işgünüdür. 60 iş günlük bu sürenin 30 işgünü Genel, 30 işgünü ise Mesleki Staj olarak yapılır. Genel Staj birim sorumlusu Mühendis olan kurum ve işletmelerde yapılır.

Makine Mühendisliği staj kaç gün?

1) Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin mezuniyeti için gerekli olan toplam Staj (Pratik Çalışma) süresi 40 (kırk) iş günüdür. Öğrenciler her biri 20 iş günü olmak üzere, iki dönem staj yapmak zorundadırlar. 2) Staj süresi iş günü hesabı üzerinden yapılmaktadır.