ITÜ ders kayıt ne zaman?

İçindekiler:

  1. ITÜ ders kayıt ne zaman?
  2. ITÜ ders kaydı nasıl yapılır?
  3. ITÜ online kayıt nasıl yapılır?
  4. ITÜ sisteme giriş nasıl yapılır?
  5. ITÜ yüz yüze eğitim ne zaman?
  6. ITÜ 2021 ne zaman açılıyor?
  7. ITÜ çakışan ders alınabilir mi?
  8. ITÜ yüksek lisans ders kaydı nasıl yapılır?
  9. ITÜ kayıt nasıl?
  10. ITÜ Kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?
  11. ITÜ güz dönemi ne zaman başlıyor?
  12. ITÜ 2021-2022 Uzaktan mı?
  13. Kaç kredi ders alabilirim ITÜ?
  14. ITÜ yüksek lisans kaç ders alınmalı?
  15. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne demek?

ITÜ ders kayıt ne zaman?

Yaz Öğretim Ders Kaydı İçin Giriş Yaz Öğretimi Ders Kaydı 5-7 Temmuz ve 12 - 13 Temmuz 2021 tarihlerinde buradan yapılacaktır.

ITÜ ders kaydı nasıl yapılır?

http://www.sis.itu.edu.tr/ den, sol taraftan "ÖBS Giriş" e tıklayın. Sistem boşta durunca sizi otomatik dışarı atacaktır, bunu engellemek için 2-3dk da bir sayfayı yenileyebilirsiniz. Sisteme girince: öğrenci servisi>kayıt menüsü>ders ekle-çıkar> dönem seçin (2020-2021 Güz öğretimi, zaten bir tane bu olur).

ITÜ online kayıt nasıl yapılır?

Sisteme giriş yaptıktan sonra kullanman gereken hizmet e-hizmetler ' de bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kısmında yer alan Üniversite e-Kayıt olacak. Ya da giriş yaptıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit linkine girerek sistemin seni yönlendirmesini takip edip e kaydını tamamlayabilirsin.

ITÜ sisteme giriş nasıl yapılır?

İTÜ Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş için https://www.sis.itu.edu.tr/ adresi üzerinden “ÖBS Giriş” bağlantısı sizi iki aşamalı kimlik güvenlik denetiminin ilk aşaması için İTÜ Giriş sayfasına yöneltecektir.

ITÜ yüz yüze eğitim ne zaman?

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılında eğitim yüz yüze yürütülecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları'na dayanarak, verilecek lisans ve lisansüstü derslerinin sayıca en fazla %40'ı çevrimiçi yöntemle yürütebilecektir.

ITÜ 2021 ne zaman açılıyor?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans Akademik Takvimi
GÜZ YARIYILITARİH
Tüm Lisans Öğrencilerine Tekrardan WEB Kaydının Açılması30 Eylül 2021 Saat:10:00 Başlangıç -01 Ekim 2021 Saat:17:00 Bitiş
İTÜ Açılış Tarihi1 Ekim 2021
Güz Yarıyılı Başlangıcı4 Ekim 2021
Oryantasyon (Akademik Danışmanlık Dersinde)6 Ekim 2021
76 satır daha

ITÜ çakışan ders alınabilir mi?

www.sis.itu.edu.tr sistemi üzerinden duyuruları takip edebilirsiniz. Ders kayıt yenileme işlemini akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapmadım. ... Ders saati çakışan başka bir derse kayıt olabilir miyim? Hayır, olamazsınız.

ITÜ yüksek lisans ders kaydı nasıl yapılır?

Program koordinatörü bilgilerine programlar sayfasından ulaşılabilir....Kayıt Yenileme Süreci:
  1. Danışman/Koordinatör kendi ID ve şifresi ile sisteme girer.
  2. Öğretim Üyesi Servisine girer.
  3. Ders Ekle/Çıkar menüsüne girer.
  4. Dönemini seçer.
  5. Öğrenci ID'sini girer.
  6. Öğrenci PIN'ini girer.
  7. Kayıt olunacak CRN leri yazar.
  8. Submit eder.

ITÜ kayıt nasıl?

Sisteme giriş yaptıktan sonra kullanman gereken hizmet e-hizmetler'de bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kısmında yer alan Üniversite e-Kayıt olacak. Ya da giriş yaptıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit linkine girerek sistemin seni yönlendirmesini takip edip e-kaydını tamamlayabilirsin.

ITÜ Kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?

İTÜ şifrenizi, İTÜ kimlik kartınız ile öğrenci bilgisayar laboratuarlarından veya İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bizzat gelerek alabilirsiniz. İTÜ kullanıcı hesaplarına ait şifreler hesap sahiplerinin dışında 3. kişilere kesinlikle verilmemektedir.

ITÜ güz dönemi ne zaman başlıyor?

** Üniversite Senatosunun 25.02.2021 Tarihli ve 763 Sayılı kararı ile eklenmiştir....2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans Akademik Takvimi.
GÜZ YARIYILITARİH
İTÜ Açılış Tarihi
Güz Yarıyılı Başlangıcı
Oryantasyon (Akademik Danışmanlık Dersinde)
100 satır daha

ITÜ 2021-2022 Uzaktan mı?

İstanbul Teknik Üniversitesi ailesi olarak, öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin ve idari çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik hassasiyetimiz nedeniyle, salgın hastalık koşullarında 2020-2021 Güz yarıyılında lisans ve lisansüstü seviyede eğitim-öğretimin “uzaktan öğretim” yöntemiyle yürütülmesine karar ...

Kaç kredi ders alabilirim ITÜ?

Birinci yarıyıl öğrencileri ve ÇAP öğrencileri hariç olmak üzere, gözetim listesinde bulunmayan öğrencilerin, herhangi bir yarıyılda alabileceği derslerin kredi yükü en az 15 kredi, en çok 22 kredi olmak zorundadır.

ITÜ yüksek lisans kaç ders alınmalı?

Madde 10-a) Tezli yüksek lisans programının amacı, öğrencinin bilimsel araştırma yaparak bilgilere erişme, bilgiyi değerlendirme ve yorumlama ve üretme yeteneğini kazanmasını sağlamaktır. Bu program toplam 24 krediden az olmamak koşuluyla en az 8 adet ders, bir seminer dersi ve tez çalışmasından oluşur.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ne demek?

Lisansüstü Eğitim, bir lisans eğitimi sonrasında Yüksek Lisans ve Doktora programlarında yapılan üst eğitimdir. ... Enstitü, yenilikçi, kendini dünyanın her yerinde başarılı kılacak niteliklere sahip olmak isteyen tüm adayları eğitim-öğretim sürecine katmayı amaçlamaktadır.