Moka ödeme kuruluşu kimin?

İçindekiler:

  1. Moka ödeme kuruluşu kimin?
  2. Moka sanal pos nedir?
  3. Moka satıldı mı?
  4. Moka ne kadara satıldı?
  5. Weepay güvenilir mı?
  6. Nestpay nedir?
  7. Paratika güvenilir mi?
  8. Paratika dijital garaj nedir?
  9. Paratika kimin?
  10. Paratika nedir ne işe yarar?
  11. Paratika Dijital nedir?

Moka ödeme kuruluşu kimin?

Moka, % 100'ü Türkiye İş Bankası A.Ş. ye ait olan Türkiye İş Bankası A.Ş. kuruluşudur. MOKA 6493 numaralı kanununa istinaden BDDK'dan ödeme kuruluşu lisansını tarihi itibariyle almıştır.

Moka sanal pos nedir?

Moka Sanal Pos, Türkiye İş Bankası tarafından 2016 yılında hayata geçirilen bir sanal pos türüdür. Moka Sanal Pos, firmaların mobil veya online olarak finansal teknoloji çözümlerine kavuşmasını kolaylaştırmaktadır.

Moka satıldı mı?

Moka Ödeme Kuruluşu'nun İş Bankası'na 3.8 milyon dolarlık satışı tamamlandı - Webrazzi.

Moka ne kadara satıldı?

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.'nin yüzde 100 oranında payının 3,8 milyon ABD Doları bedelle Bankamızca satın alınması, söz konusu satın alma işlemine ilişkin olarak mevcut ortaklarla pay alım sözleşmesi dahil olmak üzere ilgili dokümanların imzalanması, satın almaya ilişkin gerekli ...

Weepay güvenilir mı?

weepay güvenli mi? Dünyanın en üst düzey veri güvenliği standardı olan PCI (Payment Card Industry) – DSS (Data Security Standard) sertifikasına sahip olan weepay, PCI – DSS sertifikalı hizmetiyle birlikte veri güvenliği konusundaki ihtiyaçları, başlangıç aşamasında doğrudan üyelerine sağlıyor.

Nestpay nedir?

Nestpay Ödeme Hizmetleri A.Ş., bir Payten Teknoloji A.Ş firmasıdır. ... Paratika, online kredi kartı ile tahsilat yapmak isteyen firmaların ihtiyacı olan Sanal POS altyapısını, tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, fraud kontrolü, tek kanaldan mutabakat şeklinde paket halinde çözüm olarak sunmaktadır.

Paratika güvenilir mi?

Paratika sanal POS, %97'e varan başarılı işlem oranı ile en güvenilir sanal POS markasıdır. Gücümüzü, 20+ yılın yerel deneyiminden ve Türkiye'deki en geniş eÖdeme ekosistemine sahip olmamızdan alıyoruz.

Paratika dijital garaj nedir?

Paratika, eTicaret yapmak isteyen firmaların online ödeme almasını sağlayan sanal POS çözümü sunar. ... B2B online tahsilat çözümü, ana firmanın bayilerden tahsilat yapmasını, bayilerin kolaylıkla ana firmaya ödeme yapmasını ve bayilerin son kullanıcılardan online ödeme almasını sağlayan kapsamlı bir çözümdür.

Paratika kimin?

GizSoft 1996 yılında kurulmuş %100 yerli özel yazılım firmasıdır. Kurulduğu günden itibaren yerli ve yabancı şirketlerin özel ERP, POS, WMS ve Web tabanlı yazılımlar geliştirmektedir.Paratika entegrasoyunu ile müşterilerinizden kredi kartı ile ödeme alabilirsiniz.

Paratika nedir ne işe yarar?

Paratika, online kredi kartı ile tahsilat yapmak isteyen firmaların ihtiyacı olan Sanal POS altyapısını, tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, fraud kontrolü, tek kanaldan mutabakat şeklinde paket halinde çözüm olarak sunmaktadır.

Paratika Dijital nedir?

Hakkımızda. Paratika, Nestpay Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin Sanal POS ürünüdür. ... Paratika, online kredi kartı ile tahsilat yapmak isteyen firmaların ihtiyacı olan Sanal POS altyapısını, tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, fraud kontrolü, tek kanaldan mutabakat şeklinde paket halinde çözüm olarak sunmaktadır.