Polo BMT nedir?

İçindekiler:

  1. Polo BMT nedir?
  2. Blue Emotion ne demek?
  3. Polo araba nedir?
  4. BMT nedir tıp?
  5. Bluemotion hangi araçlarda var?
  6. Polo km'de kac kurus yakar?
  7. Trendline ne demek?
  8. BMT Golf ne demek?
  9. Passat motion ne demek?

Polo BMT nedir?

Bluemotion Volkswagen'in otomobillerinde kullandığı teknolojinin bir adıdır. Bu teknoloji Seat modellerinde “Ecomotive”, Skoda modellerinde “Greenline” olarak geçer. ... Bluemotion Teknolojisini tanımlayacak olursak; Volkswagen'in yakıt verimliliği yüksek olan modellerine vurgu yapmak için verdiği bir ticari isimdir.

Blue Emotion ne demek?

Volkswagen nin bu dizel motorları, ekonomik ve güçlü bir biçimde sergileniyor. Bluemotion ile enerji tasarrufu ve buna bağlı püf noktalar ve beceriler kullanılmakta. Artık araçlar kendilerini, hız kesen kanatlarından, görüntü anlamında, diğerlerinden ayırt ediyor.

Polo araba nedir?

Volkswagen grubunun bir markası olan Polo, Almanya menşeili bir otomobil modelidir. Dünyanın en başarılı kompakt otomobillerinden biridir. Yüksek performansı ve kalitesiyle mini otomobil segmentinin de öncü isimlerindendir.

BMT nedir tıp?

Kemik İliği veya Kordon Kanı Nakli (BMT) Transplantasyon, kemik iliğindeki anormal hücreleri, bir aile üyesinden veya akrabalık ilişkisi olmayan bağışçıdan ya da kordon kanı ünitesinden alınan sağlıklı kan oluşturucu hücrelerle değiştirir. Nakil bağışçısı, hastanın doku türüyle yüksek oranda uyumlu olmalıdır.

Bluemotion hangi araçlarda var?

Volkswagen'in ürettiği Polo, Passat ve Golf marka araçların Bluemotion modelleri favori modellerdir. Bu model araçlar ile normalleri arasındaki fark, daha dinamik olmalarıdır. Bilinçli olarak araba satın almak isteyen çoğu insan bu özellikleri bilir.

Polo km'de kac kurus yakar?

Yakıt deposu hacmi 45 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.7 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.0 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 4.6 lt/100km olarak belirtilmiş.

Trendline ne demek?

Wolkswagen Trendline ne demek sorusuna markanın en baz donanım paketine verilen addır şeklinde yanıt verebiliriz. Genellikle manuel şanzımanlar ile sunulan bu pakette en düşük ses sistemi, minimum konfor donanımları (cruise control, park asistanı vs.) ve iç mekanda en düşük kalitede malzemeler kullanılmaktadır.

BMT Golf ne demek?

Bluemotion teknolojisi; Vw araçlarda daha verimli olmaya ve daha az karbon salınımını sağlayacak; yani daha az yakıt tüketimi hedefli teknolojilere verilen genel isimdir. Bluemotion; Bluemotion teknolojileri odaklı tasarlanmış daha düşük tüketim için izolasyon malzemesi ve hatta koltukları dahil ağırlığı azaltılmış.

Passat motion ne demek?

4Motion sisteminin bulunduğu Volkswagen modellerinde çekiş sistemi 4×4 şeklinde çalışır. Bu sistemin adı, tahrikin 4 tekerden olması dolayısıyla ”4” rakamı ve ingilizcede ”hareket” anlamına gelen ”motion” kelimesi ile oluşmuştur.