Farmasi siyah maske nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Farmasi siyah maske nasıl yapılır?
  2. Farmasi siyah nokta giderici nasıl kullanılır?
  3. Siyah karbon maske nasıl kullanılır?
  4. Farmasi Aktif Karbon serisi nasıl kullanılır?
  5. Farmasi çift uçlu siyah nokta giderici nasıl kullanılır?
  6. Farmasi Dr Tuna serum nasıl kullanılır?
  7. Farmasi siyah maske seti nasıl kullanılır?

Farmasi siyah maske nasıl yapılır?

Nasıl kullanılır: Haftada 1-2 kez, Üçüncü Adım olarak uygulayın. Göz, dudak çevresi ve saç çizgisi hariç yüz ve boyun bölgesine kalın bir tabaka halinde uygulayın. Kuruması için 25-30 dk bekleyin. Tamamen kuruduktan sonra soyarak çıkartın.

Farmasi siyah nokta giderici nasıl kullanılır?

Ilık bir bez ile cildinizdeki kapalı gözenekleri açın ve cildinizi uygulamaya hazırlayın. Müdahale etmek istediğiniz bölgeye kullanmak istediğiniz ucu koyun. Aparatın ucu ile cildinize hafif bir baskı uygulayın ve uygulama yaptığınız bölgeyi temizleyin. Kullanmadan önce ve kullandıktan sonra aparatı temizleyin.

Siyah karbon maske nasıl kullanılır?

Siyah maskeye elinizi sürmeden fırça yardımıyla yüzünüzün tamamına uygulayabilirsiniz. 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizleyin. Eğer cildinizde siyah noktalar var ise 15 dakika daha bekletip, tamamen kuruyunca soyarak çıkartabilirsiniz. Siyah maskeyi haftada yalnızca 2 defa uygulamak yeterli olacaktır.

Farmasi Aktif Karbon serisi nasıl kullanılır?

Aktif Karbon ile güçlendirilmiş formül, lüks köpüklere dönüşerek cildinize tazelik katar. Kullanım: Günde iki kez, sabah ve akşam İlk Adım olarak uygulayın. Az miktarda jel elinize alın, ılık su ile köpürtün, parmak uçlarıyla hafifçe masaj yapın. Ilık su ile durulayın.

Farmasi çift uçlu siyah nokta giderici nasıl kullanılır?

Ilık bir bez ile cildinizdeki kapalı gözenekleri açın ve cildinizi uygulamaya hazırlayın. 2. Müdahale etmek istediğiniz bölgeye kullanmak istediğiniz ucu koyun. 3. Aparatın ucu ile cildinize hafif bir baskı uygulayın ve uygulama yaptığınız bölgeyi temizleyin.

Farmasi Dr Tuna serum nasıl kullanılır?

Soyulabilen Maske Etkisini İkiye Katlayarak Cilt Yüzeyini Temiz Ve Pürüzsüz Bir Görünüme Kavuşturur. Kullanımı: Haftada 1-2 Kez, İkinci Adım Olarak Uygulayın. Yeterli Miktarda Ürünü Dairesel Hareketlerle Masaj Yaparak Uygulayın Ve 3 Dakika Bekleyin. Durulanmaz.

Farmasi siyah maske seti nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Haftada 1-2 kez, Üçüncü Adım olarak uygulayın, Göz, dudak çevresi ve saç çizgisi hariç yüz ve boyun bölgesine kalın bir tabaka halinde uygulayın, Kuruması için 25-30 dk bekleyin, Tamamen kuruduktan sonra soyarak çıkartın.