COB kısaltma ne demek?

İçindekiler:

  1. COB kısaltma ne demek?
  2. PSE ne demek?
  3. COB LED spot nedir?
  4. Gfe açılımı nedir?
  5. COB LED ne işe yarar?
  6. Klimada cop ne demek?
  7. Soğutma cop ne demek?

COB kısaltma ne demek?

close of business (cob) i. cob coal i.

PSE ne demek?

PSE Et nedir? Soluk, yumuşak ve sulu anlamına gelmektedir. PSE özellik genetik faktörlere de bağlı olarak daha çok domuzlarda görülür. Bu özellik but ve sırt kaslarında ve yağlı etlerde daha çok görülmektedir.

COB LED spot nedir?

Birden fazla LED yongasının, alüminyum veya seramik malzemeden yapılan PCB (baskı devre kartı) üzerinde birleştirilip, homojen bir ışık yaymasını sağlamak amacıyla fosforlu silikon ile kaplanmasıyla oluşturulan paketleme teknolojisine COB (Chip on Board) LED denir.

Gfe açılımı nedir?

girl friend experience - ekşi sözlük.

COB LED ne işe yarar?

COB, İngilizce 'chip on board' kelimelerinin baş harflerinden oluşan, paketlenmiş LED dizininin jenerik adıdır. ... COB LED'lerin doğuşu daha yüksek güçlerde LED paketleri elde etmek için yonganın taban alanını büyütmek yerine daha fazla çip kullanarak yeni dizinler oluşturmaktır.

Klimada cop ne demek?

Klimanın ısıtma performansı hakkında bize bilgi veren COP değeri, klimanın 1 birim enerjiyle kaç birim ısı değeri ürettiğini ifade etmektedir. Yani COP değeri 3,0 olan bir klima 1 kw'lık elektrik çekerek 3 kw'lık ısıtma elde etmektedir.

Soğutma cop ne demek?

Bir ısı pompası, buzdolabı veya klima sisteminin performans katsayısı veya COP (bazen CP veya CoP ), yapılan iş karşılığında sağlanan yararlı ısıtma veya soğutma oranıdır. Yüksek COP'ler düşük işletme maliyetlerine eşittir.